Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Constellation αποκτά την πολυτελή μάρκα κρασιών Domaine Curry

Η Constellation Brands απέκτησε την πολυτελή μάρκα κρασιών Napa Valley Domaine Curry από τον ιδρυτή της για άγνωστη τιμή, ανακοίνωσε η εταιρεία στις 23 Ιουνίου. Η μάρκα μπουτίκ θα ενταχθεί στον οίκο επωνυμιών της The Prisoner Wine Company, μέρος του χαρτοφυλακίου Aspira της Constellation που εστιάζει στην πολυτέλεια.

Το Domaine Curry δεν διαθέτει αμπελώνες ή φυσικό οινοποιείο ή αίθουσα γευσιγνωσίας, αλλά είναι μια μάρκα με εντυπωσιακό ρεκόρ προσέλκυσης νεότερων, πιο διαφορετικών καταναλωτών πολυτελείας στο κρασί. Το Domaine ιδρύθηκε από την ηθοποιό και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Ayesha Curry, σύζυγο του θρύλου του NBA Stephen Curry, και την κουνιάδα της Sydel Curry-Lee, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και σύζυγος του γκαρντ των Phoenix Suns, Damien Lee. Έχουν κάνει 5.000 υποθέσεις ετησίως σε συνεργασία με το Coup De Foudre Napa Valley.

«Η φιλοδοξία μας είναι να σκεφτόμαστε διαφορετικά ποιος είναι καταναλωτής κρασιού πολυτελείας», δήλωσε στο Wine Spectator ο Bukky Ekundayo, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της The Prisoner Wine Company. «Η ένταξη τους στο χαρτοφυλάκιο της The Prisoner Wine Company βασίζεται στην ιστορία μας να επεκτείνουμε το πολυτελές τοπίο του κρασιού.»

Παράλληλα, το Domaine Curry θα είναι μέρος του χαρτοφυλακίου επωνυμιών του Prisoner, συμπεριλαμβανομένων των Prisoner, Saldo, Blindfold και Unshackled. Ενώ οι Curry και Curry-Lee δεν θα διατηρήσουν μερίδιο στην επωνυμία, σχεδιάζουν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην εμπορία των κρασιών.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που μοιράζεται τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας, η οποία μπορεί επίσης να προσφέρει ποιοτική προμήθεια, εξειδικευμένη οινοποίηση και κορυφαίο DTC, ηλεκτρονικό εμπόριο και πόρους φιλοξενίας που απαιτούνται για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για έγχρωμες γυναίκες στο το πολυτελές οινικό τοπίο», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Τέλος, η προσθήκη αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Constellation να επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους και μειοψηφίες έως το 2030. Είναι επίσης μέρος μιας σταδιακής μετάβασης στο Prisoner, το οποίο αγόρασε η εταιρεία από την Huneeus Vintners το 2016. Στο παρελθόν, τα στελέχη της μάρκας έγειρε σε ένα κιτς μοτίβο φυλακής. Πιο πρόσφατα, έχουν επικεντρωθεί εκ νέου στο μάρκετινγκ, στρέφοντας την προσοχή σε ζητήματα μαζικής φυλάκισης και στοχεύοντας έναν νεότερο καταναλωτή.

ΠΗΓΗ: winespectator.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.