Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η ASC Fine Wines γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με το καρναβάλι κρασιού

Ο κινέζος εισαγωγέας και διανομέας εκλεκτού κρασιού ASC Fine Wines γιόρτασε την 50ή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τη Δευτέρα συνεργαζόμενος με μια επιλογή οινοποιείων σε ένα καρναβάλι κρασιού με θέμα τη φύση.

Η ASC Fine Wines είναι μέλος του Suntory Group και συνεχίζει να εργάζεται για βιώσιμες πρωτοβουλίες σύμφωνα με την πρωταρχική εταιρική πολιτική του ομίλου «να εμπνεύσει τη λαμπρότητα της ζωής, δημιουργώντας πλούσιες εμπειρίες για τους ανθρώπους, σε αρμονία με τη φύση».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την 50η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ASC ένωσε τις δυνάμεις της με επιλεγμένους συνεργάτες οινοποιείου για να συμμετάσχει σε ένα καρναβάλι κρασιού με θέμα τη φύση που διοργανώθηκε από το Sommelier Press, ένα οινικό μέσο ενημέρωσης στην Κίνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο εισαγωγέας και ο διανομέας παρουσίασαν μια επιμελημένη επιλογή κρασιών που παράγονται με βιοδυναμικές μεθόδους ή βιώσιμες προσεγγίσεις, με στόχο να επιτρέψει στους λάτρεις του κρασιού να «βιώσουν από πρώτο χέρι την ακλόνητη δέσμευση της ASC για περιβαλλοντική διαχείριση», είπε η εταιρεία.

Παράλληλα, η ASC Fine Wines συνεργάζεται επίσης με οινοποιεία που είναι αφοσιωμένα στην αντικατάσταση βαρέων και δύσκολα ανακυκλώσιμων φιαλών με ελαφριές εναλλακτικές λύσεις, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στις βιώσιμες πρακτικές συσκευασίας.

Η εταιρεία συνεχίζει επίσης να αναλαμβάνει μια συνεχή βιώσιμη πρωτοβουλία υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Mizuiku ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές δημοτικού σχολείου, με επικεφαλής τον όμιλο Suntory.

Με τα χρόνια, το πολυεθνικό έργο είχε θετικό αντίκτυπο σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Γαλλία, η Βρετανία, το Βιετνάμ, η Ινδονησία και η Ισπανία. Από την έναρξή του στην Κίνα το 2021, το έργο Mizuiku έχει ριζώσει στη Σαγκάη και το Πεκίνο, επηρεάζοντας περισσότερους από 27.000 μαθητές σε 79 σχολεία. Μέσω συνεργατικών προσπαθειών μεταξύ του Suntory Group και της ASC, το πρόγραμμα στην Κίνα στοχεύει να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με τη σημασία της διατήρησης του νερού και να καλλιεργήσει μια βαθιά ριζωμένη περιβαλλοντική συνείδηση.

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει... και μπορεί ο πρωταγωνιστής της ημέρας να είναι ο οβελίας, παρόλα αυτά μία σειρά από συνταγές της μεσογειακής...

REPORTS

Το Κτήμα Γεροβασιλείου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξει την τοπική κοινωνία, βραβεύει για τέταρτη χρονιά τους αριστεύσαντες τελειόφοιτους μαθητές...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.