Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η αφρόκρεμα των ελληνικών αποσταγμάτων έρχεται στις 29 Ιανουαρίου

Η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει για 7η φορά στην αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, στις 29 Ιανουαρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 100 προϊόντα, σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, δυσεύρετα τσίπουρα μικρών παραγωγών, τσικουδιές, αποστάγματα φρούτων και ηδύποτα από βότανα και άλλες αρωματικές ουσίες της ελληνικής υπαίθρου.

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους,  τη βαθιά τους ιστορία, καθώς και τον τρόπο απόλαυσής τους.

Στη μοναδική αυτή εκδήλωση ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες εκλεκτές ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας  περίοδο άνθισης και ακμής.

Γαστρονομική έκπληξη αλλά και ιδανικό συνοδευτικό των ελληνικών αποσταγμάτων θα

αποτελέσουν  οι ευφάνταστες και νόστιμες δημιουργίες επιλεγμένων εστιατορίων & παραγωγών

που θα είναι Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης της εκδήλωσης.

 

Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν το «Ελληνικό Απόσταγμα».

Η είσοδος κοστίζει €12. Περιλαμβάνει τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων.

 

Ελληνικό Απόσταγμα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

13:00 – 20:00

Aίθουσα Φουαγιέ Τεχνών, Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου B’ 17-19, Αθήνα

Πληροφορίες www.apostagmata.gr

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη δηµιουργία Οµάδας Παραγωγών, η οποία θα έρθει να πλαισιώσει το νέο οινοποιείο που αυτή τη στιγµή κατασκευάζεται, σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι Άγγελος Ιατρίδης...

REPORTS

Τα ήδη γνωστά κρασιά νέας εσοδείας καθώς και μία νέα κυκλοφορία, ένα ροζέ από την ποικιλία Νεγκόσκα υπό το Μικρό Κτήμα Τίτου, παρουσίασε στο...

REPORTS

To είπαν «το υγρό χρυσάφι της Σάμου». Το έχουν τιμήσει πολλαπλά ως τον καλύτερο επιδόρπιο οίνο. Του έχουν αποδώσει εύσημα και το φέρνουν διαρκώς...

REPORTS

Με πρώτη ύλη από τον ορεινό αμπελώνα του Κατάφυτου η πειραματική οινοποίηση από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.