Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Balfour διπλασιάζει την παραγωγή σε ένα εκατομμύριο φιάλες

Η Balfour Winery, με έδρα το Κεντ, ανακοίνωσε σχέδια για διπλασιασμό της παραγωγής σε ένα εκατομμύριο φιάλες ετησίως τα επόμενα πέντε χρόνια, διορίζοντας νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να βοηθήσει τους αναπτυξιακούς της στόχους.

Η Balfour αποκάλυψε σχέδια για διπλασιασμό της παραγωγής σε ένα εκατομμύριο μπουκάλια ετησίως στο κτήμα Hush Heath των 400 στρεμμάτων (162 εκταρίων) στο Κεντ. Τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια καλλιεργητών τόσο στο Κεντ όσο και στο Έσσεξ θα υποστηρίξουν αυτά τα σχέδια ανάπτυξης.

Το οινοποιείο με έδρα το Κεντ ανακοίνωσε δύο νέες προσλήψεις ως μέρος του επόμενου κεφαλαίου του μετά από μια περίοδο ισχυρής ανάπτυξης.

Ο Adam Williams, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Balfour το 2017 ως διευθυντής πωλήσεων, προήχθη σε γενικό διευθυντή. Θα συνεχίσει να επιβλέπει τη στρατηγική πωλήσεων και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο Jack Merrylees, στο παρελθόν από τη Majestic Wine, έχει ενταχθεί ως διευθυντής μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων του παραγωγού. Ο Merrylees εντάχθηκε στην Balfour μετά από μια εντεκάχρονη θητεία στη Majestic, όπου έγινε πτυχιούχος ασκούμενος το 2012. Η πιο πρόσφατη θέση του ήταν ως υπεύθυνος περιεχομένου, επωνυμίας και δημοσίων σχέσεων. Η Merrylees θα αναλάβει την ευθύνη για την προώθηση της ανάπτυξης και του ενδιαφέροντος στις μάρκες Balfour, καθώς και για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στο οινοποιείο που βρίσκεται λίγο έξω από το Staplehurst.

Οι Williams και Merrylees αποτελούν μέρος ενός νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον Fergus Elias, επικεφαλής οινοποιό, και τη Sarah Easton, εμπορική διευθύντρια.

Το 20χρονο οινοποιείο λειτουργεί επίσης ένα δίκτυο δέκα μπαρ και παμπ με δωμάτια boutique ξενοδοχείων σε όλη τη Νοτιοανατολική, το Λονδίνο και το Cotswolds. Η Balfour διατηρεί επίσης ένα σκέλος μπύρας και μηλίτη της επιχείρησής της που ονομάζεται Jake’s Drinks.

Τέλος, ο Williams μίλησε τον Δεκέμβριο για τα σχέδια της Balfour να καλλιεργήσει τη μπύρα και τον μηλίτη «χέρι με χέρι» με σχέδια να επεκτείνει την παραγωγή κρασιού του αγγλικού οινοποιείου τα επόμενα χρόνια. Το οινοποιείο με έδρα το Κεντ διόρισε τη Shelley Harris, πρώην Chapel Down, να ηγηθεί των πωλήσεων μπύρας και μηλίτη. το πρώτο βήμα στα σχέδια για την ανάπτυξη του βραχίονα της επιχείρησης Jake’s Drinks.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στη Narbonne στις 16 Μαΐου 2024 μεταφερόμενη από το θρύλο της βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας, και ένα από τα βασικά...

REPORTS

Μια έκρηξη αναρτήσεων στο TikTok έδειξε μια βαθιά όρεξη για τα πορτοκαλί κρασιά, με κάποιους να τα βαφτίζουν το «ποτό του καλοκαιριού».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Μεσσηνία γιορτάζει με γεύσεις και αρώματα από τα θρυλικά της αμπελοτόπια και τους πανάρχαιους δρόμους των κρασιών της.

REPORTS

Το WSPC, για μια ακόμη χρονιά, έδωσε δυναμικό και ουσιαστικό παρών στο πλευρό των οκτώ (8) αποφοίτων του, που συμμετείχαν, μαζί με εκατοντάδες άλλους...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Νέα διοίκηση προέκυψε στην Ένωση των Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου, με τον Άρη Τσέλεπο να τοποθετείται μετά από ομόφωνη απόφαση ως νέος πρόεδρος...

REPORTS

∆εν έχουν συµπληρωθεί 10 χρόνια από την ηµέρα που ο Γιάννης Τσαπάρας µαζί µε τη σύζυγό του Ελεάνα Παρλαβάντζα αποφάσισαν να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στην...

REPORTS

Κίνητρο για να αναπτύξει ο ανήσυχος οινοποιός το δυναµικό του δίνει η Μαλαγουζιά, µία από τις ανερχόµενες ελληνικές αρωµατικές λευκές ποικιλίες, προσφέροντας πολλές παραλλαγές...