Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αχέρων 2019

Οινοποιία Μαρκογιάννη

Αχέρων 2019

RED WINE

Ερυθρό Ξηρό

VOL: 13.8%

Η πρώτη γνωριμία με μια ιδιαίτερη ποικιλία της Πελοποννήσου που τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολεί όλο και συχνότερα . Ευδιάκριτα αρώματα  μικρών φρέσκων και ώριμων κόκκινων φρούτων όπως τα σμέουρα και τα κράνα συνυπάρχουν με νότες γλυκών μπαχαρικών όπως η κανέλα και φρέσκων βοτάνων –φλισκούνι- σε μύτη και στόμα. Διαθέτει εύκαμπτη φαινολική δομή και υψηλή δροσιστική οξύτητα που συμβάλουν καθοριστικά στην συνολική ισορροπία ως στοιχεία δομικής τυπικότητας της ποικιλίας και του κρασιού.

ΧΑΡΤΗΣ

Σκυλούντα Ηλείας

GRAPES

ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΙΚΟ

κρεας κοκκινο
τυρι κοκκινο
λαχανικα κοκκινο
ψαρι κενο
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στις 15 Ιουνίου 2025, ο εμβληματικός Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πλημμύρισε με αρώματα, χρώματα και νότες ροζέ κρασιού, φιλοξενώντας για ακόμη...

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Πήγε, είδε, δοκίμασε και θα μείνει. Ο Αρτέμης Καραμολέγκος προχωρά στην εξαγορά ενός από τα τρία οινοποιεία του Παναγιώτη Δημόπουλου στο Ξινό Νερό της...