Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αυξάνεται ο τζίρος στην Armit Wines σύμφωνα με το Companies House

Η Armit Wines σημείωσε κύκλο εργασιών £18,6 εκατομμυρίων το 9μηνο έως τις 30 Ιουνίου, αύξηση 7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με λογαριασμούς που κατατέθηκαν στο Companies House.

Η άνοδος οφείλεται σε συνδυασμό αύξησης των τιμών, νέων προσθηκών στο χαρτοφυλάκιο και βελτιωμένων κατανομών σε βασικές εκστρατείες en primeur.

Τα μικτά κέρδη αυξήθηκαν επίσης από 25,4% σε 26,3%, όπως είπε, μετά την ανάκαμψη του καναλιού on-trade από τη φρίκη των περιορισμών του Covid, μαζί με πρόσθετες επενδύσεις σε αυτό το κανάλι.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα σημείωσαν επίσης ότι η εταιρεία είχε ευθυγραμμίσει τη λογιστική περίοδο με τον ευρύτερο όμιλο, καθιστώντας αδύνατες τις άμεσες συγκρίσεις με την τελευταία πλήρη λογιστική χρήση, η οποία είδε συνολικό κύκλο εργασιών 22 εκατομμύρια λίρες το 12μηνο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα κέρδη έφτασαν τα 1,32 εκατομμύρια λίρες, με τα περιουσιακά στοιχεία να υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις κατά 1,39 εκατομμύρια £.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, η Armit είπε ότι είχε υποβληθεί σε διαδικασία για να εναρμονίσει το απόθεμά της και να διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες ελέγχου των αποθεμάτων της είναι «τώρα εύρωστες». Ως μέρος αυτού του έργου, είπε ότι θα πουλήσει ένα «σημαντικό ποσοστό» του αποθέματός της που ανέρχεται στο 80% της αξίας σε τιμή υψηλότερη από την αρχική εκτίμηση, με την ομάδα να είναι πεπεισμένη ότι το υπόλοιπο απόθεμα θα πωληθεί στο επόμενο 6 μήνες πάνω από το εκτιμώμενο κόστος.

Αυτό, είπε, βοηθά στη «μείωση του καθαρού ελλείμματος στους λογαριασμούς κερδών και ζημιών που έχουν μεταφερθεί», στην αύξηση των αποθεμάτων κατά πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες και στη μείωση του αναβαλλόμενου φόρου.

Τέλος, το έργο εντόπισε επίσης ένα έλλειμμα σε ορισμένα από τα εισηγμένα αποθέματά του, αλλά η Armit είπε ότι είχε αντικαταστήσει περίπου το 80% της αξίας αυτών των κρασιών και «θα συνεχίσει να αναζητά αντικαταστάσεις για τα υπόλοιπα». Αυτό αύξησε το καθαρό έλλειμμα στο λογαριασμό κερδών και ζημιών, πρόσθεσε. Η αναπροσαρμογή των αποθεμάτων, σε συνδυασμό με τον έλεγχο του κόστους και την αγορά αποθεμάτων ήταν επίσης πιθανό να οδηγήσει σε συνεχή βελτίωση των ταμειακών ροών, ανέφερε.

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.