Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η ProWein αναβλήθηκε για τις 15-17 Μαΐου του 2022

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι το ProWein αναβάλλεται από τον Μάρτιο για τον Μάιο του τρέχοντος έτους, με τις νέες ημερομηνίες να συγκρούονται με την Έκθεση Οίνου του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε μια δήλωση αποκαλύφθηκε ότι η ProWein 2022 θα πραγματοποιηθεί πλέον από τις 15 έως τις 17 Μαΐου, την ίδια εβδομάδα που η Έκθεση Οίνου του Λονδίνου πρόκειται να διεξαχθεί με μια φυσική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 16-18 Μαΐου στην Ολυμπία στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ProWein, το οποίο επρόκειτο να διαρκέσει από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου, μετά από δύο χρόνια ακυρωμένων παραστάσεων, ανέβαλε την εκδήλωση για αργότερα φέτος λόγω «της ταχείας εξάπλωσης της παραλλαγής Omicron», με τον Bastian Mingers, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ProWein, να δηλώνει την περασμένη εβδομάδα ότι θα υπάρχει σίγουρα μια έκθεση φέτος, και αυτή θα είναι “ασφαλής” σε όλους τους τομείς.

Στη δήλωση της ProWein που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, ο Wolfram N. Diener, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Düsseldorf των διοργανωτών της ετήσιας έκθεσης κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών ανέφερε ότι τόσο οι «εταίροι όσο και οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι» της έκθεσης θεωρούν τις αρχές του καλοκαιριού «ως την ιδανική περίοδο». Με το σκεπτικό ότι υπάρχει προσδοκία ότι τα ποσοστά μόλυνσης από τον Covid θα έχουν μειωθεί μέχρι τον Μάιο.

Σχολίασε ότι ο νέος χρόνος θα σήμαινε ότι «οι εταιρείες που εκθέτουν καθώς και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις δραστηριότητές τους σε ένα περιβάλλον που σαφώς επηρεάζεται λιγότερο από τον Covid-19».

Στο prowein.com, μπορούν να βρεθούν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες των νέων ημερομηνιών, αναφέρει: «Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι 15-17 Μαΐου 2022 επιτρέπουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σχεδιασμού για όλους τους εμπλεκόμενους».

Συγκεκριμένα, αναφέρει επίσης, «Δεν θα υπάρξουν άμεσες επικαλύψεις με άλλες εμπορικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους», υποδηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τη σύγκρουση με την εκδήλωση του Λονδίνου.

Σημειώνει επίσης ότι η ProWein του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ διαβεβαιώνει όσους πρόκειται να παρακολουθήσουν τη φετινή έκθεση ότι οι εισαγωγές εξακολουθούν να ισχύουν, πράγμα που σημαίνει ότι «ο εκθέτης δεν χρειάζεται να προβεί σε καμία ενέργεια».

Όσο για εκείνες τις εταιρείες που δεν μπορούν να παρευρεθούν στην ProWein στις νέες ημερομηνίες, ο διοργανωτής λέει, «Η Messe Düsseldorf θα προσπαθήσει να νοικιάσει τον χώρο που νοικιάζεται στον εκθέτη σε κάποιον άλλο, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το κόστος για τον εκθέτη. Στην καλύτερη περίπτωση, ο εκθέτης θα πρέπει να πληρώσει μόνο το 25% του τέλους συμμετοχής. Εάν δεν είναι δυνατή η ενοικίαση του χώρου σε άλλο μέρος, ο εκθέτης θα επιβαρυνθεί με το συμφωνημένο κόστος συμμετοχής.»

Τέλος, φαίνεται ότι το Messe Düsseldorf δεν προσφέρει στους εκθέτες αποζημίωση για τυχόν έξοδα που προέκυψαν λόγω της αναβολής της ProWein φέτος.

 

Πηγή: thedrinkingbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Τον νέο του χαρακτήρα αναδεικνύει με τον χρόνο το Κτήμα Πιερία Ερατεινή. Σε αυτόν κυριαρχούν νέες φυτεύσεις που δίνουν πρόκριμα στο Ξινόμαυρο και το...

REPORTS

Με μεγάλη θλίψη το κτήμα Μιχαλάκη ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της Εμμανουήλ Μιχαλάκη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτοστάτης και δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες...

REPORTS

Tην προσαρµογή των οινοποιείων πανελλαδικά σε µία νέα διαδικασία που αφορά στις ενδείξεις των συστατικών στις φιάλες των οίνων, απαιτεί το νέο νοµοθετικό πλαίσιο...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Μία ευρεία γκάμα καλλιεργητικών εχθρών έχει να αντιμετωπίσει ο αμπελοκαλλιεργητής κατά τα στάδια διόγκωσης των οφθαλμών και εμφάνισης των πρώτων φύλλων, σύμφωνα με τα...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.