Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πίσω από πολλές διακρίσεις οινοποιείων η συμβουλευτική ομάδα της Kontopos-Wine Therapy

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos – Wine Therapy, που βρίσκεται πίσω από τις πολλές διακρίσεις των οινοποιείων « konstantara wines» Πορταριά Χαλκιδικής , «ΚΤΗΜΑ Agrovision» Ιερισσό Χαλκιδικής και GIUAANI L.t.d στην Γεωργία.

Την ομάδα της συμβουλευτικής – Consulting , της Kontopos – Wine Therapy, απαρτίζουν οι οινολόγοι Θωμάς και Ιωάννα Κοντοπός και η Μηχανικός Παραγωγής Βασιλική – Ειρήνη Κοντοπού.

Με απόλυτη έμφαση στην υψηλή ποιότητα , η συνεργασία αυτή παντρεύει την εμπειρία των 37 χρόνων στον χώρο της οινοποίησης του Θωμά με την φρέσκα & πρωτοπόρα ματιά της Ιωάννας & της Βασιλικής, δημιουργώντας κρασιά που διακρίνονται σε διεθνής διαγωνισμούς κρασιού, αλλά γοητεύουν και τον μοντέρνο καταναλωτή και ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις κατανάλωσης και στυλ ζωής, που ζητά γρήγορα γεύματα, απλή και κατανοητή γαστρονομία με άμεση ικανοποίηση.

Μερικές από τις διακρίσεις οινοποιείων είναι Gold Medal στο Concours Mondial de Bruxelles για ροζέ κρασιά το 2023 για το ροζέ «20» σοδειάς 2023 και Silver Medal στο Concours Mondial du Sauvignon το 2022 για το Λευκό «20» σοδειάς 2021.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το Παρίσι αποτέλεσε τον πέμπτο κατά σειρά οινικό σταθμό στις εξαιρετικά επιτυχημένες και καινοτόμες προωθητικές δράσεις που οργανώνουν τα 50...

REPORTS

Με τεράστια επιτυχία και με την ουσιαστική υποστήριξη της Enterprise Greece, ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου διοργάνωσε το περασμένο δεκαπενθήμερο 4 γευστικές δοκιμές για το...

REPORTS

Μια φρέσκια, πειραματική, Μαλαγουζιά του 2024 από το Κτήμα Κίτρος, ένα Ξινόμαυρο από αμφορέα, σε ειδική οινοποίηση, από το Κτήμα Κυρ Γιάννη, δύο διαφορετικές...

REPORTS

Κρασιά τύπου orange, αρκετά αφρώδη, αλλά και ετικέτες χωρίς αλκοόλ ή με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, τη νέα παγκόσμια οινική τάση, που, σιγά –...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...