Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο Κωσταντίνος Ευθυμίου νέος πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ, η νέα σύνθεση του ΔΣ

Ο Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ως εκπρόσωπος των συνεταιριστικών οινοποιητικών επιχειρήσεων, είναι ο νέος πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) για την επόμενη διετία, στο πλαίσιο της εναλλασσόμενης προεδρίας μεταξύ ΣΕΟ και ΚΕΟΣΟΕ. Η σχετική απόφαση ελήφθη στην 24η Γενική Συνέλευση της ΕΔΟΑΟ, που πραγματοποιήθηκε στις 30-11-2021 ορίζοντας το νέο ΔΣ καθώς και τους αντιπροσώπους των μελών της.

O νέος Πρόεδρος, αμπελουργός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Νεμέας με πλούσιο βιογραφικό και στον τομέα της πληροφορικής, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ανέφερε ότι ελπίζει σε μία εποικοδομητική νέα θητεία και ότι ο βασικός στόχος είναι η συνέχιση της συνεργασίας με άξονες, την προώθηση  του ελληνικού κρασιού στη διεθνή και εσωτερική αγορά, καθώς και την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδιασμού για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αμπελουργίας. Τέλος, ευχαρίστησε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βογιατζή για τη συμβολή του στην πορεία της Οργάνωσης.

Ο αποχωρήσας Πρόεδρος κ. Γιάννης Βογιατζής αφού ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε την συνεργασία που έχει καλλιεργηθεί στους κόλπους της Οργάνωσης μεταξύ των μελών της,  εστίασε στον απολογισμό του στα θέματα της νέας νομοθεσίας των διεπαγγελματικών οργανώσεων και  στη νέα αναγνώριση της ΕΔΟΑΟ, στην ανάγκη υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για το αμπέλι, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος λόγω της πανδημίας και στα μέτρα στήριξης που ελήφθησαν από την πολιτεία για την αντιμετώπισή της. Ευχήθηκε δε, καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το νέο Πρόεδρο και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του για την καλή λειτουργία της Οργάνωσης, από τη νέα του θέση ως αντιπρόεδρος της ΕΔΟΑΟ και Πρόεδρος του ΣΕΟ.

Η Γενική Συνέλευση συμφώνησε ομόφωνα στο νέο κείμενο για τη δημιουργία του  Εθνικού Συμβουλίου του Οινοτουρισμού και στο marketing plan του ελληνικού κρασιού 2022-2025.

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ 2021 – 2023

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ
1 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΑΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
2 ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
3 ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ε.Α.Σ. ΘΗΡΑΪΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
4 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
5 ΣΚΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ   ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
6 ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΕΟΣΟΕ
7 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
8 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ
9 ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
10 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
11 ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ
12 ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΟΑΟ
1 ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ Α.Ε.Σ.  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ
3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ – ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΤΡΑΣ
4 ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΕΣ ΠΕΖΩΝ  ΑΕ.
5 ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΑΣΕΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
6 ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΕΟΣΟΕ
7 ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
8 ΣΠΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ
9 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ
10 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΑΤΙΑ
11 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
12 ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ

 

Πηγή: ΚΕΟΣΟΕ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ξεχωριστές εµπειρίες οινικού τουρισµού, µε φόντο τη µαγευτική θέα των αµπελιών, στις πλαγιές του όρους Βέρµιο, µπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στις νέες επισκέψιµες...

REPORTS

Διαφορές στο νόημα και την απόδοση της ευρωπαϊκής Οδηγίας 2020/1151 στo νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο εντοπίζουν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χαρακτηρίζοντας «αυθαίρετη» και «επικίνδυνη» την...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την περίοδο δεύτερης νιότης του διανύει το οινοποιείο Μαρκατσέλη, καθώς η νεότερη γενιά οινοποιών της οικογενειακής επιχείρησης κλήθηκε πρόσφατα να αναβιώσει τη δραστηριότητά του.

REPORTS

Η Agrovision µε έδρα την Ιερισσό Χαλκιδικής ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από το 2011 µε τριπλή δραστηριότητα, έχοντας υπό τη σκέπη της οινοποιείο, ελαιοτριβείο και...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.