Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Οι νικητές της F1 στο Μαϊάμι πανηγύρισαν με jeroboam 3 λίτρων

Περισσότεροι από 85.000 θαυμαστές αγώνων γέμισαν το Διεθνές Αυτοδρόμιο του Μαϊάμι στο Hard Rock Stadium, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων που αγαπούν το κρασί, Post Malone, Tony Parker, Kevin Love, LeBron James και Dwyane Wade.

Ζεστά ελαστικά, εκκωφαντικοί κινητήρες και ένα πλήθος που έσπασε ρεκόρ, άφησαν το στίγμα τους στο Μαϊάμι το περασμένο Σαββατοκύριακο στο εναρκτήριο Grand Prix της Formula 1. Περισσότεροι από 85.000 θαυμαστές αγώνων γέμισαν το Διεθνές Αυτοδρόμιο του Μαϊάμι στο Hard Rock Stadium, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων που αγαπούν το κρασί, Post Malone, Tony Parker, Kevin Love, LeBron James και Dwyane Wade.

Ο Max Verstappen της Red Bull Racing πήρε την καρό σημαία, περνώντας από τον Charles Leclerc και τον Carlos Sainz. Μετά την απονομή του τροπαίου από τον «τοπικό οινοποιό»  Dan Marino, οι νικητές του βάθρου πανηγύρισαν ψεκάζοντας ενθουσιασμένοι jeroboam 3 λίτρων ιταλικού αφρώδους οίνου Ferrari Trento blanc de blancs. Επίσης, ο καθένας υπέγραψε ένα  jeroboam που θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό από την F1 Authentics. Μια πρόσφατη δημοπρασία με πολλά τέτοια μπουκάλια συγκέντρωσε χρήματα για την ανακούφιση των προσφύγων της Ουκρανίας και η προσφορά λήγει στις 13 Μαΐου για το αυτόγραφο μπουκάλι Grand Prix του Μαϊάμι (τρέχουσα προσφορά: 2.500 $).

Περισσότερες από 2.500 θήκες Ferrari brut και brut rosé ήταν σε ετοιμότητα για τους θαυμαστές των αγώνων σε χώρους γύρω από την πίστα και στο Paddock Club. Σχεδόν 250.000 άτομα παρακολούθησαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων και η μετάδοση του ESPN είχε κατά μέσο όρο 2,6 εκατομμύρια τηλεθεατές, καθιστώντας τον αγώνα της F1εκείνον με τις περισσότερες παρακολουθήσεις σε ζωντανή μετάδοση στις Η.Π.Α.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lawrence Wine Estates Carlton McCoy ήταν επίσης παρών στο Grand Prix του Μαϊάμι, υπηρετώντας ως επίσημος Master Sommelier της εκδήλωσης και δημιουργώντας λίστες κρασιών για πολλούς χώρους πολυτελούς φιλοξενίας της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του Paddock Club, όπου το Ink Grade Napa Valley Sauvignon Blanc 2019 ήταν στο μενού.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τη σύγκλιση του εκλεκτού κρασιού στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο McCoy σε μια δήλωση. «Είμαι ενθουσιασμένος για την ικανότητά μας να θεραπεύουμε αυτές τις καταπληκτικές εμπειρίες κρασιού για να οικοδομήσουμε περαιτέρω τη μοναδική ταυτότητα της φυλής. Πρόθεσή μας είναι να έχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία κρασιών από οποιοδήποτε Grand Prix στον κόσμο».

Το γαλλικό Château Minuty ήταν επίσης συνεργάτης του Grand Prix του Μαϊάμι, προμηθεύοντας 1.200 κιβώτια ροζέ Προβηγκίας. «Το εναρκτήριο Grand Prix της Formula 1 του Μαϊάμι αποδείχθηκε ένα ακόμη πιο συναρπαστικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε», δήλωσε ο Sebastien Nore, ο διευθυντής παγκόσμιας στρατηγικής και εξαγωγών του Minuty.

Και αν δεν έφταναν τα ιταλικά βεγγαλικά και τα γαλλικά ροζέ, η Piper-Heidsieck φιλοξένησε έναν «Κήπο σαμπάνιας» που προσέφερε μια σειρά από βεγγαλικά Piper μαζί με το Oberon Napa Cabernet και τη Villa Sandi Pinot Grigio.

πηγή: wine spectator.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Έντονο άρωμα, πλούσιες τανίνες και «σώμα», φρουτώδης χαρακτήρας, ισορροπία στοιχείων, χρώμα, υφή και υψηλό επίπεδο, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύονται, ίσως για πρώτη φορά...

REPORTS

Ο συνδυασμός του φαγητού με το κρασί αποτελεί ένα συναρπαστικά δημιουργικό ταξίδι γεύσεων και γνώσεων. Για μερικούς, ο τρόπος που θα επιλεγεί ένα κρασί...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η... "ροζέ" εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza» επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο στις 29/05/2022.

REPORTS

Ανοίγει και πάλι τις εμβληματικές του θύρες για το κοινό, το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου από τις 20 Μαϊου 2022.

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.