Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με αξιώσεις το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά

Τρεις άνθρωποι με εμπειρία, πάθος και βαθιά γνώση ενώνουν τις δυνάμεις τους και «γυρίζουν σελίδα» στο τσίπουρο και δημιουργούν το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά.

Πίσω από το εγχείρημα του πρώτου premium τσίπουρου, ο Χρήστος Βαβάτσης με πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης με παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων και ο Σταύρος Σταυράκης καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Labelling και του Branding.

Οι εγκαταστάσεις της Loco Docko Distillery A. Ε βρίσκονται στην Καρδίτσα, τόπο με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία «δύο αποστακτήρες στήλης τελευταίας τεχνολογίας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει αποτελούν εγγύηση σταθερής ποιότητας και σημαντικής παραγωγικής δυναμικότητας.».

Το προϊόν

Το Loco Docko τσίπουρο είναι ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά. Τρεις εξαιρετικές ποικιλίες με ένταση αρωμάτων, γευστική πολυπλοκότητα και δυναμική επίγευση. «Πολλαπλές αποστάξεις ,εξάμηνη παραμονή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, αραίωση, φιλτράρισμα και έτοιμο να γεμίσει τα ποτήρια σας.».

Το μέλλον

Δέσμευση της εταιρίας είναι κάθε χρονιά το Loco Docko τσίπουρο να διαθέτει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του.

Το νέο προϊόν βρίσκεται ήδη σε δρύινα βαρέλια και σε λίγα χρόνια θα αποτελεί το παλαιωμένο τσίπουρο Loco Docko.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μέσα από ξεχωριστή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay...

REPORTS

To Sincerely Mariah, είναι το νέο ροζέ κρασί, μέρος της σειράς Boutari Selections, μιας σειράς επιλεγμένων ετικετών από τους οινολόγους της οινοποιίας Mπουτάρη.

REPORTS

Το Paros Farming Community (PFC) επεκτείνει το οινικό του portfolio, με μια ολοκαίνουρια ετικέτα, το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut. Το νέο αφρώδες...

REPORTS

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το επιστημονικό περιοδικό OENO One εξετάζει πώς η ωριμότητα των σταφυλιών και ο χρόνος συγκομιδής επηρεάζουν τη χημική...