Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Μαθήματα οινικού πολιτισμού προσφέρει κάθε επίσκεψη στο οινοποιείο της Κάναβα Ρούσσος

Μια ιδιαίτερη εμπειρία οινικού πολιτισμού, ο οποίος αναδεικνύεται μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που διακρίνουν τις πεπαλαιωμένες ετικέτες της, υπόσχεται κάθε επίσκεψη στον οινοποιήσιμο χώρο της ιστορικής Κάναβα Ρούσσος.

Μέσω της ξενάγησης στο οινοποιείο της Κάναβα Ρούσσος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και να μάθουν για την μακρά ιστορία της εταιρείας που ιδρύθηκε το μακρινό 1836. «Κορωνίδα» της κάθε επίσκεψης είναι η γευσιγνωσία των πεπαλαιωμένων ετικετών της Κάναβα Ρούσσος, όπως το λευκό ξηρό Νυχτέρι ΠΟΠ Θήρας και το ερυθρό ξερό Caldera ΠΓΕ Κυκλάδων, οι οποίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο και την ποικιλομορφία του αμπελώνα της Σαντορίνης.

Μετά την ξενάγηση, δίνεται η δυνατότητα χαλάρωσης στον κήπο της Κάναβα Ρούσσος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη δροσιά και την ηρεμία που προσφέρει ακόμα και στις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες και να ξεκουραστούν παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

Η είσοδος στο οινοποιείο είναι δωρεάν, αντανακλώντας την πίστη της εταιρείας πως ο οινικός πολιτισμός πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμος και διαθέσιμος σε όλους. Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν υπάρχει δέσμευση κατανάλωσης.

Για προγραμματισμένα ραντεβού το οινοποιείο είναι επισκέψιμο Δευτέρα-Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κάναβα Ρούσσος στο τηλέφωνο 2286031278.

Τα κρασιά που θα σας περιμένουν κατά την επίσκεψη σας μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Διπλή διάκριση απέσπασαν τα κρασιά της Οινοποιίας Ψαρούλη στον 14ο διεθνή διαγωνισμό Balcan International Wine Competition, με την εταιρεία να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Οι σημαντικές τοπικές βροχοπτώσεις που έλαβαν χώρα στο διήμερο 30-31 Μαΐου ευνόησαν την ανάπτυξη του περονόσπορου σε πολλές αμπελουργικές περιοχές της Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Αναπτυξιακή Φλώρινας Α.Ε., το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης με τη στήριξη...

REPORTS

Η βέλτιστη ψύξη των σταφυλιών κατά τη συγκοµιδή, αποκτά ολοένα και µεγαλύτερη σηµασία, δεδοµένης της κλιµατικής αλλαγής. Ο χρόνος είναι κρίσιµος από τη στιγµή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Μαντινεία, Νεµέα, Σαντορίνη και τώρα Νάουσα. Μια ιδέα που άρχισε να χτίζεται δειλά πριν από µισό αιώνα, έχει εξελιχθεί σε ακµάζουσα επιχείρηση, η οποία...

REPORTS

Σε µια µοναδική σύµπραξη γεύσεων, αρωµάτων και πολιτισµού, τα Οινοποιία Μπουτάρη και το Κτήµα Σεµέλη παρουσίασαν τις νέες τους λευκές ετικέτες στο εµβληµατικό Μουσείο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2025 το 4ο Greek Wine Day, η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού που διοργανώνεται στη γειτονική...

REPORTS

Οι γαλλικές αμπελουργικές περιοχές πραγματοποιούν αξιοσημείωτες αλλαγές στους αμπελώνες τους, καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών αλλάζουν και οι κλιματικές συνθήκες εξελίσσονται.