Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Από δροσιστικά ροζέ έως συμπυκνωμνένα γλυκό το πολυδύναμο Αγιωργίτικο

Από δροσιστικά ροζέ έως συµπυκνωµένα γλυκά, το Αγιωργίτικο είναι
µια πολυδύναµη ποικιλία αµπέλου, που πάλλεται µε κοµψότητα τόσο
στη µύτη, όσο και στο στόµα, διεγείροντας τις αισθήσεις.

 

Rosé Saint-Georges

Kτήμα Ιεροπούλου

Ένα κοµψό 100% Αγιωργίτικο ροζέ από τον Χρόνη Ιερόπουλο, που κερδίζει τις εντυπώσεις ήδη από την ετικέτα του, την οποία φιλοτέχνησε ο Γιώργος Σταθόπουλος. Αρωµατικό και ευέλικτο, µε δροσιστική οξύτητα αλλά και φινετσάτο εκτός και εντός φιάλης, πίνεται και σκέτο ως απεριτίφ. 13% vol.

 

Αphrodite

Oινοποιείο Καραμήτσος

Τριανταφυλλί χρώµα και αρώµατα καραµέλας, κόκκινων φρούτων, κερασιού, βατόµουρου, βύσσινου και φραγκοστάφυλου για το ροζέ ηµίξηρο 100% Αγιωργίτικο από το αµπελοτόπι Αχλαδιά της Νεµέας. Στόµα µε ισορροπία γλύκας, αλκοόλης κι οξύτητας. 12,5% vol.

Βυσσινόκηπος

Αµπελώνας Παλύβου

Ροζέ κρασί από 100% Αγιωργίτικο το οποίο στυλιστικά φλερτάρει µε ένα ελαφρύ κόκκινο. Αρώµατα βύσσινου, κερασιού και κανέλας, δροσερή οξύτητα, ελαφριές τανίνες και κερασένια επίγευση. Από τα best-sellers του Νεµεάτη Γιώργου Παλυβού.13,5% vol.

 

Ypsilon ροζέ

Οινοποιείο Παπαγιαννακόπουλος

Από 100% Αγιωργίτικο µε τη µέθοδο της ροζέ οινοποίησης, ένα κρασί από τη Νεµέα µε πορφυρό χρώµα και άρωµα που κατακλύζεται από ζουµερά κόκκινα φρούτα, τυπικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Στο στόµα το κρασί είναι ελαφρύ, µε βελούδινες τανίνες και διακριτική πικάντικη επίγευση. 12,5% vol.

 

 

Pandora ροζέ
Cavino

Ρουµπινί  χρώµα µε χαρακτηριστικά αρώµατα κόκκινων φρούτων που ισορροπούν µε τη µαλακή, βελούδινη γεύση και τη διακριτική οξύτητα. Το 100% Αγιωργίτικο ροζέ της αχαϊκής Cavino προέρχεται από ορεινά αµπέλια της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου. 13,0% vol.

 

Αγιωργίτικο Ροζέ bio

Αµπελώνες Ζαχαρία

Ένα φρουτώδες κρασί, µε απαλό σοµόν χρώµα, που προέρχεται από σταφύλια βιολογικής γεωργίας και χαρακτηρίζεται από αρώµατα φράουλας, κερασιού και γλυκόξινα φρούτα εποχής. Στο στόµα είναι µεσαίου σώµατος µε δροσερή οξύτητα. Ανήκει στη σειρά των βραβευµένων µονοποικιλιακών βιολογικών του Κτήµατος. 12,5% vol.

 

 

Late Harvest Roze

Κτήμα Πυργάκη

 

 

Από όψιµο τρύγο Αγιωργίτικου µε βαθύ ροδί χρώµα και στη µύτη αρώµατα γλασαρισµένων κόκκινων φρούτων. Στο στόµα µια εξαιρετική ισορροπία ανάµεσα στη γλύκα των σακχάρων και στη τραγανή οξύτητα, που προσδίδει κοµψότητα στο ηµίγλυκο κρασί. Φρουτώδης επίγευση. Πίνεται ως απεριτίφ ή µε πλατό φρούτων εποχής. 13% vol.

ROSE

Κτήµα Μητραβέλα

Ζωηρό χρώµα από κόκκινο τριαντάφυλλο.Παιχνιδιάρικα αρώµατα κόκκινων φρούτων, µε τη φράουλα και το κεράσι στους βασικούς ρόλους και σώµα µέτρια έντασης µε διακριτική ισορροπηµένη οξύτητα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

H Hellenic Wine των αδελφών Τσανγκ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Συνεταιριστικών μοσχάτων κρασιών στην Κορέα, παρουσίσε στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αλκοολούχων Ποτών της Σεούλ...

REPORTS

Ο εισαγωγέας και διανομέας εκλεκτών κρασιών ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι υπέγραψε μια σημαντική επενδυτική συμφωνία με την κυβέρνηση της Σαγκάης.

REPORTS

Έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, ξηρασία και απουσία ελεγκτικών μηχανισμών είναι τα τρία μεγάλα ζητήματα στην προσπάθεια για αγροτική ανάπτυξη στη Σαντορίνη, σύμφωνα με τον βουλευτή...

REPORTS

Η Familia Torres, το καταλανικό οινοποιείο που είναι γνωστό για την αναβίωση γηγενών ποικιλιών σταφυλιών, διόρισε νέο γενικό διευθυντή τον Fabrice Ducceschi, ο οποίος...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2025 και ώρα 11:00 π.μ., webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής...

REPORTS

Η Ελλάδα υποδέχεται και φέτος υψηλόβαθμα στελέχη του LCBO (Liquor Control Board of Ontario), του μεγαλύτερου εισαγωγικού οργανισμού ποτών παγκοσμίως και μονοπωλίου της επαρχίας...

REPORTS

Οι δρόμοι του ελληνικού κρασιού σίγουρα περνούν από την Αττική και το ιστορικό αμπελοτόπι της στην Αττική και κάνουν στάση στην μητροπολιτική Αθήνα σε...

REPORTS

Με απόφαση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, τροποποιείται για 2η φορά το Παράρτημα Ι της αριθμ. 100822/14-4-2025 απόφασης του Γενικού Διευθυντή...