Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο Justin Martindale MW απονεμήθηκε το μετάλλιο Madame Bollinger 2022

Το Ίδρυμα Madame Bollinger ανακοίνωσε τον Justin Martindale MW ως αποδέκτη του 34ου βραβείου Madame Bollinger, που απονεμήθηκε για την αριστεία στη γεύση και τα εξαιρετικά επιτεύγματα στις πρακτικές εξετάσεις του Institute of Masters of Wine.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Ο Martindale ανακηρύχθηκε νικητής από τον Alan Montague-Dennis, διευθυντή πωλήσεων κύρους για τον εισαγωγέα Bollinger’s UK, Mentzendorff, εκ μέρους του Etienne Bizot, προέδρου του Ιδρύματος Madame Bollinger και προέδρου του Groupe Bollinger, στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων IMW που πραγματοποιήθηκε στο Vintners. Hall στο Λονδίνο.

Φέτος σηματοδοτεί την 34η ευκαιρία που απονέμεται το μετάλλιο Madame Bollinger από τα εγκαίνιά του το 1988.

Σχολιάζοντας τη σημασία μιας τέτοιας αναγνώρισης των επιτευγμάτων στην εκπαίδευση του κρασιού, ο Ετιέν Μπιζό, ανιψιός της Μαντάμ Μπόλινγκερ, είπε: «Το Ίδρυμα Μαντάμ Μπόλινγκερ ιδρύθηκε από τον πατέρα μου, Κρίστιαν Μπιζό, στο Vintners Hall το 1988 με στόχο την προώθηση της ποιότητας και της εκπαίδευσης. και την ηθική σε όλα τα θέματα που αφορούν το κρασί σε διεθνές επίπεδο. Το Institute of Masters of Wine είναι αναμφίβολα η παγκόσμια αναφορά στην επιδίωξη της οινικής αριστείας στην εκπαίδευση και, ως εκ τούτου, είμαι στην ευχάριστη θέση να απονείμω το 2022 Madame Bollinger Medal στον Justin για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα».

Όταν του απονεμήθηκε το βραβείο, ο Justin Martindale MW είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το πολυπόθητο βραβείο και είμαι πολύ ευγνώμων στη Champagne Bollinger για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή τους. Είμαι πολύ περήφανος που ακολουθώ τα βήματα τόσων άλλων επιφανών MW που έχουν κερδίσει αυτό το βραβείο πριν από εμένα. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο IMW και σε όλους τους άλλους που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι».

Ο Martindale είναι εκπαιδευτικός, σύμβουλος και κριτής κρασιού με έδρα το Εδιμβούργο. Εντάχθηκε στο εμπόριο κρασιού με τους Majestic το 2008, μετά από μια θητεία ως κλασικός μουσικός μετά από σπουδές μουσικής στο Πανεπιστήμιο του Λιντς.

Το 2013 ο Martindale ίδρυσε τη Lothian Wine School στο Εδιμβούργο, όπου τώρα εργάζεται ως επικεφαλής δάσκαλος διδάσκοντας μαθήματα WSET, masterclasses και ειδικές ιδιωτικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης διευθύνει μια επιχείρηση παροχής συμβουλών και κρίνει σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.