Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Καινούργιες ετικέτες για Λευκό και Rosé Solitaire του Nico Lazaridi

Συνώνυμα της λάμψης και της κομψότητας, τα Solitaire Λευκό & Solitaire Rosé του κτήματος Nico Lazaridi άλλαξαν και έρχονται να γεμίσουν με περισσότερες φυσαλίδες τα ποτήρια των καταναλωτών.

Τα αφρώδη κρασιά αποτελούν μια παγκόσμια τάση που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Το κοινό αναζητά ανάλαφρους και εύκολους σε κατανάλωση οίνους για να τους απολαύσει μόνους, σε κάποιο κοκτέιλ ή με φαγητό. Τα ανανεωμένα Solitaire έρχονται να καλύψουν αυτή ακριβώς την ανάγκη.

Μοναδικό και απέριττο, όπως και το όνομά του, το αφρώδες brut πλέον Solitaire κυκλοφορεί σε λευκό και ροζέ και αποτελεί το αστραφτερό μονόπετρο που δίνει γεύση και λάμψη στις ξεχωριστές στιγμές μας!

Με φρέσκο και δροσερό γευστικό χαρακτήρα, οι σικάτες και ζωηρές φυσαλίδες του θα σας γοητεύσουν! Ελευθερώστε τον φελλό και γεμίστε το ποτήρι σας με λάμψη!

Αφήστε τις φυσαλίδες να χορέψουν στο ποτήρι σας και ανακαλύψτε τα αρώματα ώριμων φρούτων που αναδύονται: αχλάδι και βερίκοκο στο κιτρινοπράσινο Solitaire Λευκό και φράουλα, βύσσινο και φραμπουάζ για το ιριδίζων τριανταφυλλί Solitaire Rosé!

Επιλέξτε τα για γιορτινές περιστάσεις αλλά και για κάθε ευκαιρία για χαρά! Κομψά και με δροσερή οξύτητα που ισορροπεί τη γλυκύτητα των υπολειμματικών σακχάρων, θα συνοδεύσουν ιδανικά δροσερές σαλάτες, πιάτα με οστρακοειδή, φρούτα, ελαφρά γλυκά και φυσικά μπορείτε να τα απολύσετε μόνα τους σαν απεριτίφ.

Mε φρέσκο μοντέρνο look, σε ολοκαίνουργιες φιάλες, με minimal ντελικάτη ετικέτα, νέο πώμα από κανονικό φελλό και “δέσιμο” που ξεχωρίζει, τα Solitaire θα τα βρείτε σε ενημερωμένες κάβες και e-shop.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρωτότυπη έκθεση πινάκων που έχουν κοσμήσει τις ετικέτες των οίνων της NICO LAZARIDI συνεχίζει το ταξίδι της σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την...

REPORTS

Τριάντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Château Nico Lazaridi Λευκό.

REPORTS

Με 3 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια διακρίθηκαν οι οίνοι της NICO LAZARIDI που έλαβαν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό οίνου «Asia Wine Trophy» που...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρωτότυπη έκθεση πινάκων που έχουν κοσμήσει τις ετικέτες των οίνων της NICO LAZARIDI συνεχίζει το καλοκαιρινό της ταξίδι σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.