Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Art & Wine on the Move στο Hyatt Regency με τους οίνους Nico Lazaridi

Η πρωτότυπη έκθεση πινάκων που έχουν κοσμήσει τις ετικέτες των οίνων της NICO LAZARIDI συνεχίζει το ταξίδι της σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και φτάνει στην Θεσσαλονίκη!

Τα ζωγραφικά έργα που έχουν εμφανιστεί στις φιάλες των εμβληματικών οίνων Μαγικό Βουνό και Château Nico Lazaridi θα βρίσκονται ως τις 31 Ιανουαρίου στο πολυτελές Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Hyatt Regency Thessaloniki αποτελεί μια αληθινά ιδιαίτερη και πολυτελή πρόταση διαμονής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σχεδιασμένο να καλύψει και την πιο εξεζητημένη επιθυμία, το πεντάστερο ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης το πολυβραβευμένο εστιατόριο Ambrosia, το Harmonia Spa αλλά και το Olympus Health Club.

Η έκθεση ART & WINE ON THE MOVE δίνει την ευκαιρία στους ενοίκους και τους επισκέπτες του Hyatt Regency να θαυμάσουν από κοντά πίνακες που θα έβλεπαν μόνο στην επίσκεψή τους στο οινοποιείο στην Δράμα!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρονται σε ειδική τιμή επιλεγμένοι οίνοι της NICO LAZARIDI. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο υψηλής γαστρονομίας με την υπογραφή και επιμέλεια του chef Απόστολου Αλτάνη την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

  • Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας.
  • Χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου. Μη χάσετε λοιπόν την σπάνια ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!
  • Όλοι οι πίνακες αποτελούν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους.
  • Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τα έργα της κινητής έκθεσης ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νίκου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Γιώργος Ταξίδης, Μικαέλλα Θεοφανοπούλου, Νατάσα Νικολέτου, Γιάννης Βαλυράκης και Γιάννης Γιγουρτάκης.
  • Πρόκειται για έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

 

THE MENU

 

Αθηναϊκή με μπλε καβούρι & χαβιάρι

Château Nico Lazaridi Λευκό 2023


Γιουβαρλάκια θαλασσινών με κολοκύθα, πιπερόριζα & ακροκώλιο Ευρυτανίας

Cavalieri ASSYRTIKO 2023


Λαχανοντολμάδες με απάκι, σος αυγολέμονο & λάδι πάπρικας

Μαγικό Βουνό Λευκό 2022


Σορμπέ μανταρίνι με μήλο


Αρνάκι & ραβιόλες χειροποίητες με χόρτα & μάραθο, σος από γαλοτύρι

Cavalieri XINOMAVRO 202


Σοκολατόπιτα με μους γουανάγια, κρεμέ ντουλσέι και ναμελάκα οπαλίς

Μελισσουργός 

 

Τιμή κατ’ άτομο: 56€  | Θέσεις περιορισμένες | Κρατήσεις: 2310401418  

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τριάντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Château Nico Lazaridi Λευκό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Συνώνυμα της λάμψης και της κομψότητας, τα Solitaire Λευκό & Solitaire Rosé του κτήματος Nico Lazaridi άλλαξαν και έρχονται να γεμίσουν με περισσότερες φυσαλίδες...

REPORTS

Με 3 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια διακρίθηκαν οι οίνοι της NICO LAZARIDI που έλαβαν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό οίνου «Asia Wine Trophy» που...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρωτότυπη έκθεση πινάκων που έχουν κοσμήσει τις ετικέτες των οίνων της NICO LAZARIDI συνεχίζει το καλοκαιρινό της ταξίδι σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...