Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στην «οικογένεια» του ΣΕΑΟΠ 13 νέα μέλη

Στο δυναμικό του συνδέσμου αποσταγματοποιών ΣΕΑΟΠ εντάσσονται 13 νέα μέλη, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του ΔΣ στι αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι Έλληνες ποτοποιοί/αποσταγματοποιοί  αναγνωρίζουν το έργο και τις προσπάθειες του Συνδέσμου για τη στήριξη, ανάδειξη και προώθηση των Ελληνικών αποσταγμάτων και υποστηρίζουν το έργο του. Πρόκειται ασφαλώς για μια θετική εξέλιξη, η οποία έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου, για μια βατή οικονομική προσαρμογή των υπό ένταξη μελών. Τα νέα μέλη είναι:

  1. Ποτοποιία Avantes Χαρά Κατσού
  2. Ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης
  3. Δούκας Ανδρέας – Καλκάνης Παντελής – Τσίπουρο 1ΑκόΜα
  4. Ποτοποιία Δυτική Ελλάδος
  5. Ελληνική  Βιομηχανία Αποσταγμάτων Ε.Β.Α.
  6. Παναγιώτης Κωστέας
  7. Λάζαρης Ε Κωνσταντίνος
  8. Μακρή Γαλάτεια
  9. Αφοί Στ. Μπαμπατζίμ
  10. ΟΙΚΟΑΓΡΟ ΕΠΕ
  11. Τζάρας Ε.Ε.
  12. Ποτοποιία Σάμου Ι. Π Φραντζέσκος  ΑΕΒΕ
  13. Verino ABEE

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η ισπανική εμπορική έκθεση ανακοίνωσε μια διευρυμένη έκταση, κορυφαίες εκδηλώσεις και εστίαση στους διεθνείς αγοραστές.

REPORTS

Σε μία κομβική στιγμή βρίσκεται η αμπελουργία της Καλιφόρνιας καθώς απομακρύνεται από τα παραδοσιακά μοντέλα προς ένα πιο δυναμικό και βιώσιμο μέλλον. Υιοθετώντας καινοτόμες...

REPORTS

Στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πρόκειται να θέσουν οι συνεταιρισμοί της περιοχής Τυρνάβου το σημαντικό θέμα της ακαρπίας των αμπελώνων της περιοχής, σε...

REPORTS

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το επιστημονικό περιοδικό OENO One εξετάζει πώς η ωριμότητα των σταφυλιών και ο χρόνος συγκομιδής επηρεάζουν τη χημική...