Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλκοολούχων Ποτών ο Χάρης Μαυράκης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΑΟΠ.

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του για την τριετία 2022 – 2025 έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χάρης Μαυράκης (Χ. Β. ΜΑΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε),

Αντιπρόεδρος: Κώστας Ράπτης (Σ. & Η. & Α. ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΒΕΕ),

Γεν. Γραμματέας: Νίκος Κατσάρος (ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε)  ,

Έφορος: Κώστας Τσιλιλής (Κ.ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε)

Μέλη:

  • Νίκος Καλογιάννης (ΙΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ),
  • Γιάννης Ψωμάς (ΕΠΟΜ-PERNOD RICARD HELLAS ΑΒΕΕ), και
  • Πάνος Παπανικολάου (Π. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ).

Αναπληρωματικά Μέλη:

Δημήτρης Σπέντζας (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΠΕΝΤΖΑΣ & ΣΙΑ E.Ε. ‘’ΟΥΖΟ VETO’’), ,

Γιάννης Αναστασόπουλος (I. K ANAΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.),

Αναστάσιος Σύρος (ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΒΕΕ) και

Νόπη Ρωμανίδου (Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε).

Ο νέος Πρόεδρος κ. Χάρης Μαυράκης ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Ν. Καλογιάννη για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική Ποτοποιία και ανέφερε πως με την παραμονή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσει να προσφέρει στον Σύνδεσμο την τεράστια εμπειρία του.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Κατσάρος, με τη σειρά του τόνισε ότι χρειάζεται συλλογική δράση, διάλογος και συνεργασία όλων των μελών, για να μπορέσουν να διαχειριστούν τις σημαντικές και επείγουσες προκλήσεις του κλάδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη καίρια θέματα του κλάδου, τόσο σε επίπεδο Πολιτείας όσο σε Κοινοτικό και Διεθνές επίπεδο. Όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., δήλωσαν αποφασισμένοι να προσφέρουν με δυναμισμό το χρόνο και την εμπειρία τους για την ευόδωση των στόχων του Συνδέσμου.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.