Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η ποικιλία του ελληνικού οίνου αναδεικνύεται από τα οινοποιεία Μπουτάρη

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη συμμετέχουν στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2024.

Το Οινόραμα είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας. Η ετήσια έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να γευτούν εξαιρετικές ελληνικές ποικιλίες αλλά και να ανακαλύψουν οινικούς θησαυρούς της ελληνικής γης.

Η Boutari Winery δηλώνει παρούσα στο οινικό αυτό ταξίδι που πραγματοποιείται στην καρδιά της Πρωτεύουσας και παρουσιάζεται στη θέση Μπλε Αίθουσα στο stand Νο 10 & 11.

Η πλήρης ποικιλία των κρασιών με την υπογραφή BOUTARI θα προβάλλονται στην έκθεση προσφέροντας στο οινόφιλο κοινό τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τη γεύση στους αμπελώνες της Νάουσας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Σαντορίνης. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν ελληνικές ποικιλίες σε επίσημη πρώτη με τα νέα ακυκλοφόρητα κρασιά της Οινοποιίας BOUTARI, όπως τα μονοποικιλιακά Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Βιδιανό καθώς και το Κόκκινο Γράμμα.

Η προσθήκη των νέων ετικετών στο portfolio της οινοποιίας μαζί με την υπάρχουσα γκάμα κρασιών των Οινοποιείων BOUTARI δίνουν στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να αφεθούν σε μια διαφορετική οινική εμπειρία αρωμάτων που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ποικιλομορφία στην παραγωγή του ελληνικού κρασιού και που μόνο τα Οινοποιεία Μπουτάρη προσφέρουν με συνέπεια στον Έλληνα καταναλωτή για 145 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

REPORTS

Μια πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση, υπό την καθοδήγηση της Δρ. Νίκης Μαραγκού και συνεργατών από το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Aarhus University...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Η έκθεση «European Wine Market Report 2024» παρουσίασε το 2024 ως µια χρονιά µε άνευ προηγουµένου δυσκολίες για τον ευρωπαϊκό αµπελοοινικό τοµέα, λόγω µιας...

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...