Προσανατολισμένοι σε χαμηλές αποδόσεις, στοχεύουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα. Όταν ο καιρός δεν μας έχει βοηθήσει κάποιες χρονιές, δεν οινοποιήσαμε (2008 & 2014). Συνεχής είναι η προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας με μόνο δικά μας βιολογικής καλλιέργειας σταφύλια σε χαμηλές αποδόσεις ανά στρέμμα με ελάχιστη πίεση στα σταφύλια, εμφιάλωση μόνο όταν είναι έτοιμο το κρασί, άριστο ποιοτικά φελλό που βοηθά στη μακρόχρονη παλαίωση των κόκκινων κρασιών. Όλα αυτά ανταμείβονται και από τη γη και από τους οινόφιλους που ξέρουν ότι έχουν πάντα value for money προϊόν.
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος Τhe TOP 50 by WineTrails του 2025
Μαζί με την ωρίμανση του κρασιού στα βαρέλια ή στις φιάλες ωριμάζουμε και εμείς οι ίδιοι. Όταν κάνεις καλό κρασί, νιώθεις ότι είσαι ευλογημένος από τους θεούς, ότι αυτό είναι το αποτύπωμά σου στη Γη, η ενέργεια που δίνεις και παίρνεις.
Υψόμετρο από τη θάλασσα στα 250 μ. και ΒΑ κατεύθυνση του αμπελώνα. Η συνεχής φροντίδα στα ιδιόκτητα αμπελοτόπια δίνει αρωματικά και στιβαρά κρασιά που χαρακτηρίζουν το terroir της περιοχής. Βιολογικά ραντίσματα, τρύγος με το χέρι, δεύτερη διαλογή των σταφυλιών ανά τσαμπί.
Οι κύριες ετικέτες του Κτήματος αντιπροσωπεύονται από τις ποικιλίες Refosco, Merlot, Cabernet Sauvignon, την κλασική βορειοελλαδίτικη Μαλαγουζιά και Chardonnay. Σχεδόν όλες μας οι ετικέτες είναι μονοποικιλιακές γιατί εκεί μπορούμε να δούμε την ποικιλία καθαρή και να συγκρίνουμε χρονιές.
Το Κτήμα θα είναι επισκέψιμο από τον Μάιο 2025.
Όταν κάνεις καλό κρασί, νιώθεις ότι είσαι ευλογημένος από τους θεούς, ότι αυτό είναι το αποτύπωμά σου στη Γη, η ενέργεια που δίνεις και παίρνεις