Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στα ροζ το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για τις εκδηλώσεις του Οκτωβρίου

Ένα συμβολικό μήνυμα για την αξία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ με τη ροζ φωταγώγηση της «Κούλας», του χαρακτηριστικού τοπόσημου του αμπελώνα στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Καθώς όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση στηρίζοντας με σεβασμό και ενσυναίσθηση αυτή την εκστρατεία που ενώνει και αφορά όλους, το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ προσφέρει κάθε μέρα τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να επιλέξουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας συνδράμοντας στο έργο της «ΑΕΛΙΑ» (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις, Ιαση και Αποκατάσταση κατά του καρκίνου του μαστού), της αστικής ΜΚΟ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τέσσερις ροζέ ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ένα συνοδευτικό μπισκότο σε σχήμα ροζ φιογκάκι υπενθυμίζει τον καλό σκοπό που υπηρετεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο Οκτώβριος στο Κτήμα της Νάουσας θα κλείσει με δύο εξαιρετικές γευσιγνωσίες το τελευταίο Σαββατοκύριακο: μια επετειακή την 28η και ένα Masterclass με παρουσιαστή τον Στέφανο Κόγια DipWSET στις 29/10.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κάθε μέρα του μήνα:
«Στα ροζ(έ)»
Ειδικό μενού γευσιγνωσίας με 4 ετικέτες ροζέ κρασιών ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
(Ακακίες Sparkling, Ακακίες, Μπλε Τρακτέρ και LEsprit Du Lacκαι ένα ροζ μπισκότο «φιογκάκι ευαισθητοποίησης»
– Τιμή: 13 ευρώ /άτομο
Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί για την στήριξη της ΜΚΟ «ΑΕΛΙΑ»

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
«Eπετειακό»
Η σεφ μας Κυριακή Φωτοπούλου παρουσιάζει μενού 5 πιάτων σε αρμονία με 5 ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
– Τιμή: 45 ευρώ /άτομο
Αναλυτικά το μενού ΕΔΩ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου
«Ανακαλύπτουμε το Warehouse 10»
Masterclass με τον Στέφανο Κόγια DipWSET διεισδύοντας στον κόσμο των πειραματικών projects και των ειδικών εμφιαλώσεων του Κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ.
– Τιμή: 25 ευρώ /άτομο
– Ώρα έναρξης: 16:00
– Line up: 5 ετικέτες

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη εκδηλώσεων και κρατήσεων:
Κα Ελπίδα Παλαμίδα
Τ: 2332051100 (εσωτ. 110) – Κ: 6938250088 – Ε: epalamida@kiryianni.gr

Ωράριο Κτήματος Κυρ-Γιάννη:
Τρίτη έως Κυριακή: 11:00 – 18:00 (last call κουζίνας 16:30)
Δευτέρα κλειστά.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο δείκτης Liv-ex 100, βασικό βαρόμετρο της απόδοσης της αγοράς εκλεκτού οίνου, παρουσίασε μέτρια πτώση 1% το πρώτο τρίμηνο του 2024, έναντι καθόδου 4,2%...

REPORTS

Κίνητρο για να αναπτύξει ο ανήσυχος οινοποιός το δυναµικό του δίνει η Μαλαγουζιά, µία από τις ανερχόµενες ελληνικές αρωµατικές λευκές ποικιλίες, προσφέροντας πολλές παραλλαγές...

REPORTS

Οι «ακραίες κλιματικές συνθήκες» πέρυσι επηρέασαν τους αμπελώνες παγκοσμίως, θέτοντας εντούτοις σε «ισορροπία» τον αμπελοοινικό τομέα που αντιμετωπίζει ζητήματα υπερπροσφοράς, όπως προκύπτει από την...

REPORTS

∆εν έχουν συµπληρωθεί 10 χρόνια από την ηµέρα που ο Γιάννης Τσαπάρας µαζί µε τη σύζυγό του Ελεάνα Παρλαβάντζα αποφάσισαν να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στην...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

∆εν έχουν συµπληρωθεί 10 χρόνια από την ηµέρα που ο Γιάννης Τσαπάρας µαζί µε τη σύζυγό του Ελεάνα Παρλαβάντζα αποφάσισαν να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στην...

REPORTS

Κίνητρο για να αναπτύξει ο ανήσυχος οινοποιός το δυναµικό του δίνει η Μαλαγουζιά, µία από τις ανερχόµενες ελληνικές αρωµατικές λευκές ποικιλίες, προσφέροντας πολλές παραλλαγές...