Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Έτοιμη για την 95η απονομή Όσκαρ η οινοποιία της Καλιφόρνια

Το Wine Institute προτείνει συνταγές ορεκτικών που συνδυάζονται με τα αγαπημένα κρασιά του κόσμου, που θα στολίσουν την μεγάλη γιορτή της τέχνης…

Η χώρα του κρασιού της Καλιφόρνια είναι εδώ και καιρό αγαπημένος προορισμός για διασημότητες, γι’ αυτό πάντα υπάρχει θόρυβος γύρω από τη σεζόν των Όσκαρ.

Φέτος, το Ινστιτούτο Οίνου συνδυάζει μια προώθηση με τα 95α Βραβεία Όσκαρ, τα οποία μεταδίδονται στις 12 Μαρτίου, δηλώνοντας ότι: «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τους νικητές καθώς και την εμβληματική κινηματογραφική βιομηχανία του Golden State, από το να απολαύσουμε κρασί από την Καλιφόρνια.»

Η αίγλη των Όσκαρ απαιτεί ένα μενού, που συνδυάζει κρασιά από την Καλιφόρνια με φανταχτερά φαγητά και μικρά πιάτα. Το κρασί της Καλιφόρνια και τα Βραβεία Όσκαρ ταιριάζουν ιδιαίτερα. Δεν είναι μόνο η πολιτεία που φιλοξενεί το Χόλιγουντ και τα πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο του κόσμου, μερικοί από τους κορυφαίους διακοσμητές του κλάδου, οι ίδιοι οι νικητές των Όσκαρ είναι επίσης αμπελουργοί στην Καλιφόρνια.

Παράλληλα, αυτό περιλαμβάνει τον θρυλικό κινηματογραφικό σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα (Οινοποιείο Φράνσις Φορντ Κόπολα) και τον σκηνοθέτη-παραγωγό Τζον Λάσετερ (Οικογενειακά κρασιά Lasseter), γνωστός για τη δουλειά του με την Disney και την Pixar. Ο μουσικός John Legend ένας “EGOT” επειδή έχει κερδίσει ένα Emmy, ένα Grammy, ένα Oscar και ένα βραβείο Tony είναι επίσης ο άνθρωπος πίσω από τα κρασιά της συλλογής LVE, μια συνεργασία με τους Raymond Vineyards της Napa Valley.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...