Connect with us

Αναζήτηση

Χωρίς κατηγορία

Το Κατώγι Αβέρωφ συμβάλλει για την προστασία αδέσποτων ζώων στο Μέτσοβο

Το Κατώγι Αβέρωφ εγκαινιάζει τo πρόγραμμα «The Black Squirrel Project», ένα πρόγραμμα υποστήριξης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων στο Μέτσοβο.

Τρεις ετικέτες του οινοποιείου γίνονται το μέσο για την προσφορά βοήθειας σε αδέσποτα πλάσματα. Με την αγορά κάθε φιάλης από τις επιλεγμένες ετικέτες, διατίθεται 1 ευρώ προς όφελος της φροντίδας ζώων που το έχουν ανάγκη στο Δήμο Μετσόβου.

Το πρότζεκτ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, στο οινοποιείο και ήδη πολλά ζώα έχουν βοηθηθεί τόσο από το Κατώγι Αβέρωφ όσο και από φορείς και εθελοντές.

Το όνομα των ετικετών αποδίδεται στις επισκέψεις ενός μικρού, μαύρου σκίουρου στο οινοποιείο. Πλέον μέσω του The Black Squirrel Project μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ομώνυμου κρασιού διατίθεται για να καλυφθούν έξοδα των αδέσποτων ζώων συμπληρώνοντας το ποσό που καταβάλει ήδη το Κατώγι Αβέρωφ για την κάλυψη των αναγκών των ζώων.  

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.