Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Έρευνα του ΕΟΣ Σάμου για τα κριτήρια αγοράς ποιοτικού κρασιού στη μετά Covid εποχή

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (ΕΟΣ Σάμου), με στόχο την καταγραφή της άποψης των Ελλήνων καταναλωτών και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν ελληνικά ποιοτικά κρασιά στη μετά COVID εποχή, εντάσσει στα πλαίσια του προγράμματος NUTRIWINE μια σημαντική έρευνα αγοράς στην οποία σας καλεί να απαντήσετε, με τήρηση όλων των προτύπων ασφάλειας προσωπικών δεδομένων:

Η έρευνα αυτή, παραγματοποιείται σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αφορά στον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία ο μέσος καταναλωτής αγοράζει ποιοτικά ελληνικά κρασιά.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θεωρούμε πως θα προσφέρουν σημαντικά ποσοστιαία στοιχεία καταγραφής των προτιμήσεων του μέσου Έλληνα καταναλωτή, πράγμα που θα συντελέσει στην ποιοτική αναβάθμιση των οίνων ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Παρακαλούμε, δαπανήστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, για να καταγραφεί η γνώμη και οι απόψεις σας για το σαμιώτικο κρασί του Συνεταιρισμού:

https://forms.gle/QeQx4bcQrjtsuxnm9

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το καθεστώς των Αδειών Φύτευσης (που αντικατέστησε το καθεστώς των Δικαιωμάτων Φύτευσης σύμφωνα με το οποίο το Δικαίωμα φύτευσης μπορούσε να γίνει αυτοτελώς αντικείμενο...

REPORTS

To Cellier Wine Fair, η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, που διοργανώθηκε για 16η χρονιά από τις κάβες Cellier και από τη GENKA1877,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια περιήγηση σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα μοναδικά κρασιά των οινοποιών του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) στις 11 και 12 Φεβρουαρίου...

REPORTS

Ένα νέο έργο στοχεύει να αξιολογήσει την ικανότητα των ρομπότ στον αμπελώνα να αντικαταστήσουν για τις διαδικασίες κλαδέματος και συγκομιδής σταφυλιών, που παραδοσιακά ήταν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.