Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Μαγικό Βουνό Ερυθρό 2017 εμφιαλώθηκε και είναι έτοιμο να ταξιδέψει

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την άφιξη του φημισμένου ICON WINE της NICO LAZARIDI: Τo “Μαγικό Βουνό Ερυθρό 2017” μόλις ολοκλήρωσε την εμφιάλωσή του και ετοιμάζεται για το μεγάλο του ταξίδι. Πολύ σύντομα οι φανατικοί του φίλοι θα μπορούν να αναζητήσουν την αξεπέραστη οινική εμπειρία της γευστικής απόλαυσης που προσφέρει καθώς και τη συλλεκτική του ετικέτα, που κάθε χρόνο κοσμείται από ένα νέο καλλιτεχνικό έργο.

Icon Wine

Το Μαγικό Βουνό Ερυθρό προέρχεται από έναν τόπο με πλούσια ιστορία και σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά. Περιβάλλεται προστατευτικά από τα όρη Φαλακρό στα βόρεια και Μενοίκιο στα βορειο-δυτικά και νοτιαοανατολικά «βλέπει» το χρυσοφόρο Παγγαίο – αυτό είναι και το Μαγικό μας Βουνό, που έχει συνδέσει το όνομά του με την Διονυσιακή λατρεία και την αναζήτηση θησαυρών από τους μεγάλους Μακεδόνες βασιλιάδες.

Το προϊόν – σύμβολο της οινοποιητικής εταιρίας που έβαλε την Δράμα στον οινικό χάρτη αποτελεί την κορύφωση της αδιάκοπης αναζήτησης της NICO LAZARIDI για το καλύτερο οινικό αποτέλεσμα.

Στις ετικέτες για τον Λευκό & Ερυθρό οίνο Μαγικό Βουνό έχουν κοσμήσει πρωτότυπα έργα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Γιάννης Νίκου, η Όπυ Ζούνη, ο Γιάννης Βαλυράκης, ο Γιώργος Ταξίδης και άλλοι. Όλες οι ετικέτες είναι πρωτότυπες δημιουργίες, εμπνευσμένες για να συνοδέψουν ξεχωριστά την κάθε εσοδεία του “Μαγικού Βουνού” εκφράζοντας σχεδόν το σύνολο των τάσεων της ζωγραφικής. Διαφορετικές εικόνες και στυλ, που έχουν όμως αδιόρατο συνδετικό κρίκο τη φιάλη του θρυλικού κρασιού!

Την ετικέτα για το “Μαγικό Βουνό Ερυθρό” εσοδείας 2017 κοσμεί το ζωγραφικό έργο που έχει φιλοτεχνήσει η Μικαέλλα Θεοφανοπούλου, η Ελληνίδα εικαστικός που ειδικεύεται στην «one line art», μια εκφραστική γλώσσα με αέρινη απλότητα και πολλές ερμηνείες. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να «ζευγαρώσει με τις «Στιγμές», τον πίνακα που φιλοτέχνησε για το Μαγικό Βουνό Λευκό 2021.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στη δηµιουργία Οµάδας Παραγωγών, η οποία θα έρθει να πλαισιώσει το νέο οινοποιείο που αυτή τη στιγµή κατασκευάζεται, σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι Άγγελος Ιατρίδης...

REPORTS

Τα ήδη γνωστά κρασιά νέας εσοδείας καθώς και μία νέα κυκλοφορία, ένα ροζέ από την ποικιλία Νεγκόσκα υπό το Μικρό Κτήμα Τίτου, παρουσίασε στο...

REPORTS

To είπαν «το υγρό χρυσάφι της Σάμου». Το έχουν τιμήσει πολλαπλά ως τον καλύτερο επιδόρπιο οίνο. Του έχουν αποδώσει εύσημα και το φέρνουν διαρκώς...

REPORTS

Με πρώτη ύλη από τον ορεινό αμπελώνα του Κατάφυτου η πειραματική οινοποίηση από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.