Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το κτήμα Georges Duboeuf βρίσκεται εν αναμονή του Beaujolais Nouveau 2024

Καθώς η προσμονή και ο ενθουσιασμός αυξάνεται ενόψει της Ημέρας Beaujolais Nouveau, στις 21 Νοεμβρίου, το κτήμα Georges Duboeuf βρίσκεται εν αναμονή της αποκάλυψης του Beaujolais Nouveau 2024, ένα κρασί επίκαιρο και διαχρονικό.

Η ομάδα του κτήματος Georges Duboeuf, υπέρμαχος του Beaujolais, διαλέγει με το χέρι υψηλής ποιότητας Gamay από αμπέλια ηλικίας 20+ ετών σε όλη την περιοχή και χρησιμοποιεί την κλασική τεχνική ανθρακικής εκχύλισης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζωντανό, προσιτό και νόστιμο κρασί. Η εσοδεία του 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση έχει αξιοσημείωτη ποιότητα και εμφανίζει ένα λαμπερό λαμπερό ρουμπινί χρώμα.

Με την εσοδεία 2024, όλοι στο κτήμα Georges Duboeuf είναι ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουν την επιτυχημένη εκστρατεία που ξεκίνησε πέρυσι: Georges Duboeuf Beaujolais Nouveau It Never Gets Old. Η καμπάνια τιμά τον εορταστικό χαρακτήρα του κρασιού και τονίζει πώς η αναμενόμενη ετήσια κυκλοφορία παραμένει μια χαρούμενη γιορτή σε όλο τον κόσμο. Το Georges Dubœuf Beaujolais Nouveau κυκλοφορεί πάντα την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου μετά τον τρύγο και προορίζεται να απολαμβάνεται στα νιάτα του, δεν παλιώνει ποτέ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την καμπάνια μας «It Never Gets Old» για να προσεγγίσουμε περισσότερους καταναλωτές από ποτέ μέσω συνεργασιών με δημιουργούς περιεχομένου, δώρων και διευρυμένων πρωτοβουλιών πωλήσεων σε όλες τις ΗΠΑ», αναφέρει ο Steve Kreps Jr. luxury brand manager της Quintessential, εισαγωγέα του Georges Duboeuf στις ΗΠΑ.

«Το Beaujolais Nouveau είναι ο εορτασμός του τρύγου με καλό φαγητό, καλή μουσική και καλή παρέα. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το αληθινό πνεύμα αυτού του κρασιού, κάνοντάς το προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», τόνισε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: winebusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία κρασιού υφίσταται σημαντική μεταμόρφωση με την ταχεία ανάπτυξη του τμήματος των μη αλκοολούχων και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (NOLO) κρασιών, σύμφωνα...

REPORTS

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται στους αμπελοκαλλιεργητές της Τοσκάνης αυξήθηκε εκ νέου, φθάνοντας τα 30,48 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος 2024/2025.

Διαβάστε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ “Οινοξένεια”, ένας αγαπημένος και εδραιωμένος θεσμός για την περιοχή της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής έως τα Καλάβρυτα,...

REPORTS

Η γαλλική παραγωγή κρασιού μειώθηκε το 2024 στο χαμηλότερο επίπεδο από τη δεκαετία του 1950, ενώ η κατανάλωση κρασιού στην κορυφαία οινοπαραγωγό χώρα έφτασε...

REPORTS

Η Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό αµπελώνα των 140 στρεµµάτων του νεμεάτικου οινοποιείου µε τον αέρα που...

REPORTS

Διπλή διάκριση απέσπασαν τα κρασιά της Οινοποιίας Ψαρούλη στον 14ο διεθνή διαγωνισμό Balcan International Wine Competition, με την εταιρεία να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις...