Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συνέχεια σημαντικών διακρίσεων για την οινοποιία Tsantali

Τρία χρυσά και επτά μετάλλια στο σύνολο ήταν η συγκομιδή για την TSANTALI στην 22η διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου 2022.

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν το ποιοτικό δυναμικό, τόσο νέων ετικετών όπως η σειρά 1/3000 Limited Selection όσο και κλασικές αξίες από τις ξεχωριστές αμπελοοινικές περιοχές του Αγίου Όρους, της Ραψάνης και της Χαλκιδικής. Αναλυτικά:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΑΒΑΤΟΝ GOLD SELECTION 2015
  • KLIMA KLIMA ORGANIC CABERNET SAUVIGNON 2018
  • ΡΑΨΑΝΗ RESERVE 2016

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΡΑΨΑΝΗ GRANDE RESERVE 2014
  • 1/3000 LIMITED SELECTION ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2021

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • KLIMA KLIMA ORGANIC ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021
  • 1/3000 LIMITED SELECTION SAUVIGNON BLANC 2021

Με τον καλύτερο ροζέ οίνο του διαγωνισμού για το VERA ROSA 2021 και 5 ακόμη μετάλλια «έφυγε» από την Θεσσαλονίκη και το Οινοποιείο Στραταριδάκη, την εμπορική διανομή του οποίου σε Ελλάδα (εκτός Κρήτης) και εξωτερικό έχει αναλάβει η Οινοποιία TSANTALI. Ειδικότερα:

ΧΡΥΣΟ / ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • VERE ROSA 2021

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 2017
  • ΑΣΠΡΑ ΧΑΡΑΚΙΑ 2021
  • ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ 2021

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΙΝΑΤΟΣ 2020
  • ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021

Όλοι τα διακριθέντα κρασιά και των δύο οινοποιείων είναι τρεχουσών εσοδειών που διατίθενται αυτή την περίοδο στην αγορά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλησιάζει η πρώτη έκθεση κρασιού της χρονιάς που φιλοξενεί εκτός από λαχταριστές ετικέτες και συναρπαστική σύγχρονη τέχνη από διακεκριμένους και νέους Έλληνες εικαστικούς.

REPORTS

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει το Ελληνικό Συλλογικό Περίπτερο στην εμπορική έκθεση κρασιού EUROVINO 2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 1 και...

REPORTS

Ο διευθύνων σύμβουλος του Wine Society, Steve Finlan, εξέφρασε έντονη ανησυχία για τη βιωσιμότητα της αγοράς κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενόψει του προϋπολογισμού του...

REPORTS

Μια μελέτη αποκαλύπτει τα εμπόδια που απομακρύνουν τους καταναλωτές από το κρασί, έναντι της μπύρας και των κοκτέιλ.0

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, πρώτη παραλαβή στο οινοποιείο. Οικοδεσπότης εδώ, ο οινολόγος, Αλέξανδρος Τζαχρήστας. Το παλιό σπίτι του Ανδρέα Καμπά, ένα μικρό μουσείο. Ο εξοπλισμός...

REPORTS

Ένα ισχυρό πλήγμα για τον ισπανικό αμπελώνα: η σοδειά του 2025 δεν θα φτάσει τους αναμενόμενους όγκους. Η ξηρασία, οι καύσωνες και ο περονόσπορος...

REPORTS

Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου, καθώς δύο από τα πιο εμβληματικά παλαιωμένα γλυκά κρασιά του, το Samos Anthemis 2019...

REPORTS

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της στους ιταλικούς αμπελώνες, παίζοντας κεντρικό ρόλο στον τρύγο του 2025 στις Tenute del Cerro.