Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στα ροζ το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για τις εκδηλώσεις του Οκτωβρίου

Ένα συμβολικό μήνυμα για την αξία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ με τη ροζ φωταγώγηση της «Κούλας», του χαρακτηριστικού τοπόσημου του αμπελώνα στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Καθώς όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση στηρίζοντας με σεβασμό και ενσυναίσθηση αυτή την εκστρατεία που ενώνει και αφορά όλους, το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ προσφέρει κάθε μέρα τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να επιλέξουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας συνδράμοντας στο έργο της «ΑΕΛΙΑ» (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις, Ιαση και Αποκατάσταση κατά του καρκίνου του μαστού), της αστικής ΜΚΟ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τέσσερις ροζέ ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ένα συνοδευτικό μπισκότο σε σχήμα ροζ φιογκάκι υπενθυμίζει τον καλό σκοπό που υπηρετεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο Οκτώβριος στο Κτήμα της Νάουσας θα κλείσει με δύο εξαιρετικές γευσιγνωσίες το τελευταίο Σαββατοκύριακο: μια επετειακή την 28η και ένα Masterclass με παρουσιαστή τον Στέφανο Κόγια DipWSET στις 29/10.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κάθε μέρα του μήνα:
«Στα ροζ(έ)»
Ειδικό μενού γευσιγνωσίας με 4 ετικέτες ροζέ κρασιών ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
(Ακακίες Sparkling, Ακακίες, Μπλε Τρακτέρ και LEsprit Du Lacκαι ένα ροζ μπισκότο «φιογκάκι ευαισθητοποίησης»
– Τιμή: 13 ευρώ /άτομο
Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί για την στήριξη της ΜΚΟ «ΑΕΛΙΑ»

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
«Eπετειακό»
Η σεφ μας Κυριακή Φωτοπούλου παρουσιάζει μενού 5 πιάτων σε αρμονία με 5 ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
– Τιμή: 45 ευρώ /άτομο
Αναλυτικά το μενού ΕΔΩ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου
«Ανακαλύπτουμε το Warehouse 10»
Masterclass με τον Στέφανο Κόγια DipWSET διεισδύοντας στον κόσμο των πειραματικών projects και των ειδικών εμφιαλώσεων του Κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ.
– Τιμή: 25 ευρώ /άτομο
– Ώρα έναρξης: 16:00
– Line up: 5 ετικέτες

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη εκδηλώσεων και κρατήσεων:
Κα Ελπίδα Παλαμίδα
Τ: 2332051100 (εσωτ. 110) – Κ: 6938250088 – Ε: epalamida@kiryianni.gr

Ωράριο Κτήματος Κυρ-Γιάννη:
Τρίτη έως Κυριακή: 11:00 – 18:00 (last call κουζίνας 16:30)
Δευτέρα κλειστά.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το ΥΠΑΑΤ προωθεί και υποστηρίζει μέσω προγραμμάτων και συντονισμένων δράσεων το σύνολο των αμπελουργών και των οινοποιών με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά...

REPORTS

Οι μικρές ποσότητες, οι premium τιμές και η γενική έλλειψη γνώσης σχετικά με την οινική κουλτούρα της χώρας συνθέτουν τις προκλήσεις του Καναδά.

REPORTS

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον αμπελοοινικό τομέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική κρίση και την τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών πραγματοποιήθηκε στις...

REPORTS

Το ιστορικό Hôtel de Paris Monte-Carlo του Μονακό για να γιορτάσει την 150ή επέτειο λειτουργίας του λανσάρει ένα κονιάκ από σπάνιες σοδειές σταφυλιών και...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...