Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ – RESERVE 2016

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ TSANTALI

 ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ – RESERVE 2016

RED WINE

Ερυθρό Ξηρό

VOL: 13,5 %

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κι εκφραστικό ερυθρό κρασί με πολύπλοκη κι έντονη προσωπικότητα. Η σύνθεση των τριών ποικιλιών συντελεί στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού τελικού αποτελέσματος όπου κυριαρχούν τα μαύρα φρούτα όπως το ώριμο δαμάσκηνο και τα μπαχαρικά όπως η γλυκόριζα και το γαρύφαλλο. Ισορροπημένο και δυναμικό, διαθέτει πλούσια δομή και βαθιά ενσωματωμένη οξύτητα, στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα στρογγυλό κι εκφραστικό.

ΧΑΡΤΗΣ

ΡΑΨΑΝΗ

GRAPES

 ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ, ΣΤΑΥΡΩΤΟ, ΚΡΑΣΑΤΟ

κρεας κοκκινο
τυρι κοκκινο
λαχανικα κοκκινο
ψαρι κενο
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.