Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο χρόνος είναι οίνος, το πρώτο ελληνικό icon wine του Οινοποιείου Château Νico Lazaridi γίνεται 35 ετών

Ένα όνοµα, ένας θρύλος, ένα κρασί που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις. Μυστηριακό ως προς το όνοµά του παραπέµπει στο χρυσοφόρο Παγγαίο όρος που υψώνεται επιβλητικό απέναντι από το Οινοποιείο Château Νico Lazaridi.

Από το πρώτο έτος κυκλοφορίας του το 1990 και ως σήµερα παραµένει ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό προϊόν µε αξεπέραστη αξία και ποιότητα, µία γεύση θεία, ευγενική, µυστηριακή που χαρακτηρίζει την ποιότητα της Nico Lazaridi. Αναζητείται φανατικά κάθε χρόνο όχι µόνο για τη γεύση του αλλά και για τη µοναδική συλλεκτική φιάλη του, που αλλάζει το εικαστικό της θέµα από σοδειά σε σοδειά.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το τεύχος Τhe TOP 50 by WineTrails του 2025

Αποτελεί το πρώτο ελληνικό  icon wine  και όλοι οι πίνακες που έχουν κοσµήσει την ετικέτα του φιλοξενούνται στην οµώνυµη γκαλερί στο οινοποιείο Château Νico Lazaridi. Εκεί ο επισκέπτης του Οινοποιείου της ∆ράµας θα βρει συγκεντρωµένα όλα τα πρωτότυπα έργα που φτιάχτηκαν για να συνοδέψουν ξεχωριστά την κάθε εσοδεία.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο Amethystos, ένα από τα πιο εµβληµατικά κρασιά του Domaine Costa Lazaridi, επανασυστήθηκε στο κοινό του σε µια ιδιαίτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στις...

REPORTS

Το Κτήµα Παυλίδη, πρωτοπόρο στην εφαρµογή του νυχτερινού τρύγου, ξεκίνησε αυτή την πρακτική το 2005. Σήµερα, όλες οι ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται στους ιδιόκτητους...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Αυτό που εύκολα φέρνει στο φως κάθε καλόπιστη αναζήτηση γύρω από το ελληνικό κρασί, είναι το βάθεμα της γνώσης και η ωριμότητα σε ένα...

Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία τεσσάρων χαρισματικών οινοποιείων της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων και το Shaw + Smith της Αδελαΐδας. Ο ταλαντούχος David Le...

REPORTS

Το φυσικό κρασί έχει κερδίσει σημαντική προσοχή τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μια εναλλακτική λύση που επιδιώκει να αποκαταστήσει την ουσία...

REPORTS

Το Κτήµα της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αµπελουργία και την οινοποίηση από το 1989, µια κοµβική περίοδος που συµπίπτει µε το ξεκίνηµα του αµπελώνα...

REPORTS

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το επιστημονικό περιοδικό OENO One εξετάζει πώς η ωριμότητα των σταφυλιών και ο χρόνος συγκομιδής επηρεάζουν τη χημική...