Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ελληνικός αμπελώνας σε μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων από την ΠΑΝ.Ε.Π.Ο

Οι παρουσιάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έπεται συνέχεια με τις υπόλοιπες ελληνικές αμπελουργικές ζώνες.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο σχεδιάζει μία σειρά παρουσιάσεων που θα εστιάζει στην ανακάλυψη σε βάθος των αμπελουργικών ζωνών της Ελλάδας, με τίτλο: “Οι οινολόγοι αποκωδικοποιούν τις ελληνικές αμπελουργικές ζώνες”. Οι παρουσιάσεις αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από οινολόγους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα ιδιαίτερα οινολογικά και αμπελουργικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής μέσα από την δική τους ματιά.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου με θέμα την ΠΟΠ Νάουσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ιωάννα Βαμβακούρη στο τηλ: 6974123470.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία κρασιού υφίσταται σημαντική μεταμόρφωση με την ταχεία ανάπτυξη του τμήματος των μη αλκοολούχων και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (NOLO) κρασιών, σύμφωνα...

REPORTS

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται στους αμπελοκαλλιεργητές της Τοσκάνης αυξήθηκε εκ νέου, φθάνοντας τα 30,48 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος 2024/2025.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η διάσωση της ελληνικής αμπελουργίας  ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης  συνάντησης , του νεοεκλεγέντα Προέδρου του ΣΕΟ κ. Στέλιου Μπουτάρη....

REPORTS

Η Μεσσηνία γιορτάζει τον οίνο την ιστορία και τις προοπτικές των χαρισματικών terroirs στο 3ο Messinia Terroirs Wine Festival.

REPORTS

Ενώ οι δυνατότητες για συνολική αύξηση των πωλήσεων κρασιού στην Κίνα παραμένουν μέτριες, μια νέα έκθεση της ProWine αναδεικνύει τα λευκά κρασιά ως ένα πολλά υποσχόμενο...

REPORTS

Η Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό αµπελώνα των 140 στρεµµάτων του νεμεάτικου οινοποιείου µε τον αέρα που...