Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με αξιώσεις το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά

Τρεις άνθρωποι με εμπειρία, πάθος και βαθιά γνώση ενώνουν τις δυνάμεις τους και «γυρίζουν σελίδα» στο τσίπουρο και δημιουργούν το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά.

Πίσω από το εγχείρημα του πρώτου premium τσίπουρου, ο Χρήστος Βαβάτσης με πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης με παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων και ο Σταύρος Σταυράκης καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Labelling και του Branding.

Οι εγκαταστάσεις της Loco Docko Distillery A. Ε βρίσκονται στην Καρδίτσα, τόπο με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία «δύο αποστακτήρες στήλης τελευταίας τεχνολογίας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει αποτελούν εγγύηση σταθερής ποιότητας και σημαντικής παραγωγικής δυναμικότητας.».

Το προϊόν

Το Loco Docko τσίπουρο είναι ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά. Τρεις εξαιρετικές ποικιλίες με ένταση αρωμάτων, γευστική πολυπλοκότητα και δυναμική επίγευση. «Πολλαπλές αποστάξεις ,εξάμηνη παραμονή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, αραίωση, φιλτράρισμα και έτοιμο να γεμίσει τα ποτήρια σας.».

Το μέλλον

Δέσμευση της εταιρίας είναι κάθε χρονιά το Loco Docko τσίπουρο να διαθέτει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του.

Το νέο προϊόν βρίσκεται ήδη σε δρύινα βαρέλια και σε λίγα χρόνια θα αποτελεί το παλαιωμένο τσίπουρο Loco Docko.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων ιστορίας της εμβληματικής ελληνικής Ρετσίνας Μαλαματίνα, οι φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κλήθηκαν να προσεγγίσουν δημιουργικά το brand, επανασχεδιάζοντας...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Κτήμα Γεροβασιλείου αποχαιρετά το καλοκαίρι και καλωσορίζει τη νέα αμπελοοινική χρονιά με μία προβολή της ταινίας «WISHBONE» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου, την Κυριακή, 7...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Ο τρύγος του 2025 ολοκληρώθηκε καταγράφοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά πτώση στην παραγωγή της Σαντορίνης που αναμένεται να πλησιάσει συνολικά τους 450 τόνους σταφυλιού,...

REPORTS

Η συζήτηση για τους αμερικανικούς δασμούς στο κρασί επέστρεψε δυναμικά στις αρχές Αυγούστου, όταν επιβλήθηκε εισαγωγικός δασμός 15% σε σειρά ευρωπαϊκών ετικετών από το...

REPORTS

Το 97,51% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου του οινοποιείου Κώστα Λαζαρίδη θα κατέχει η Ολυμπία Συμμετοχών με την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής Δημόσιας πρότασης που ανακοίνωσε...