Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με αξιώσεις το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά

Τρεις άνθρωποι με εμπειρία, πάθος και βαθιά γνώση ενώνουν τις δυνάμεις τους και «γυρίζουν σελίδα» στο τσίπουρο και δημιουργούν το Loco Docko τσίπουρο ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά.

Πίσω από το εγχείρημα του πρώτου premium τσίπουρου, ο Χρήστος Βαβάτσης με πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης με παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων και ο Σταύρος Σταυράκης καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Labelling και του Branding.

Οι εγκαταστάσεις της Loco Docko Distillery A. Ε βρίσκονται στην Καρδίτσα, τόπο με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία «δύο αποστακτήρες στήλης τελευταίας τεχνολογίας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει αποτελούν εγγύηση σταθερής ποιότητας και σημαντικής παραγωγικής δυναμικότητας.».

Το προϊόν

Το Loco Docko τσίπουρο είναι ένα μπλεντ από Ασύρτικο, Αγιωργήτικο, Μαλαγουζιά. Τρεις εξαιρετικές ποικιλίες με ένταση αρωμάτων, γευστική πολυπλοκότητα και δυναμική επίγευση. «Πολλαπλές αποστάξεις ,εξάμηνη παραμονή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, αραίωση, φιλτράρισμα και έτοιμο να γεμίσει τα ποτήρια σας.».

Το μέλλον

Δέσμευση της εταιρίας είναι κάθε χρονιά το Loco Docko τσίπουρο να διαθέτει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του.

Το νέο προϊόν βρίσκεται ήδη σε δρύινα βαρέλια και σε λίγα χρόνια θα αποτελεί το παλαιωμένο τσίπουρο Loco Docko.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη νέα premium τριλογία κρασιών «VULEVU;» λανσάρει η Οινοποιία Μαλαματίνα. Χαρακτηριστικό των νέων προϊόντων είναι τα αρώματα τους, και η ιδιαίτερη εμφάνιση τους.

REPORTS

Σε µια περιοχή που φηµίζεται για την πλούσια οινοπαραγωγική ιστορία της, το Οινοποιείο Μπαράφακα µετρά περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης έχοντας συµβάλει όσο λίγοι...

REPORTS

Οι αδελφοί Θανάσης και Γιώργος Αρβανιτίδης, συνδυάζοντας τη βαθιά αγάπη για το αμπέλι με τη γνώση, συνεχίζουν να μας προσφέρουν κρασιά που αντικατοπτρίζουν τις...

REPORTS

Μέσα από ξεχωριστή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Την εξαγορά της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Δ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοίνωσε η Cavino ΑΕ. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για...

REPORTS

Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπορντό και του Πανεπιστημίου της Βερόνα υποδηλώνει ότι ο κλάδος του κρασιού θα μπορούσε να ανακάμψει από το 2026.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεκαέξι Μεσσήνιοι Οινοπαραγωγοί μέσω του προγράμματος Messinia Terroirs, θα πάρουν μέρος στο Messinia Forum 2025 από τις 4 Απριλίου έως και τις 6 Απριλίου...

REPORTS

Την Τετάρτη, 2 Απριλίου, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε από την Ουάσινγκτον την εφαρμογή ενός αμοιβαίου σχεδίου δασμών που θα στοχεύει μια σειρά...