ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΠΟΙΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟ
ΜΕΤΕΩΡΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
VOL: 40,0%
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που εντυπωσιάζει με την αμεσότητα της έκφρασής του δίχως να γέρνει προς μονοδιάστατη υπερβολή. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα από Μοσχάτο Αμβούργου. Η αλκοολική ζύμωσης γίνεται με αυστηρά ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 18 βαθμούς κελσίου. Έπειτα ακολουθεί η διαδικασία της απόσταξης. Κρυστάλλινο στην όψη καθρεφτίζει τόσο ανθικά στοιχεία όπου κυριαρχούν τα ροδοπέταλα όσο και στοιχεία λευκών φρούτων, όπως το αχλάδι και το φρέσκο κορόμηλο.
ΜΕΓΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ