Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μαυροτράγανο

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

ΜΑΥΡΟΤΡΑΓΑΝΟ

RED WINE

Ερυθρό Ξηρό

Έντονη μύτη με αρώματα μαύρων φρούτων, φραγκοστάφυλου, άσπρου πιπεριού αλλά και αρωματικών βοτάνων. Φινετσάτο στόμα με τραγανές τανίνες και αρωματική επίγευση. Ερυθρή οινοποίηση, με προζυμωτική κρυοεκχύλιση 24 ωρών. Ζύμωση σε σταθερή θερμοκρασία και εκχύλιση για κάποιες εβδομάδες. Η ζύμωση και η μηλογαλακτική ολοκληρώνεται στη δεξαμενή. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και δρύινες δεξαμενές για 14 μήνες.

ΧΑΡΤΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

GRAPES

Μαυροτράγανο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ασθένεια του ξύλου που συχνά παρερµηνεύεται ως προσβολή από ίσκα αποτελεί η ευτυπίωση, η οποία προκαλείται από τη δράση του ασκοµύκητα Eutypa lata.