Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κτήμα Σκούρα Ασύρτικο Wild Ferment 2021

Κτήμα Σκούρα

Ασύρτικο Wild Ferment 2021

01

ΞΗΡΟ ΛΕΥΚΟ

VOL: 13,5 %

Τα πάντα ξεκινούν από την επιμέλεια και την αυστηρή επιλογή στην πρώτη ύλη που φύεται σε υψόμετρο 620 μέτρων. Στο οινοποιείο φλερτάρει με το άλλοτε πρωτοπόρο και νυν κλασσικό, μέχρι να εμφιαλωθεί, για να αποδοσει τόσος την ποικιλία όσο και την αίσθηση του τόπου. Διαθέτει εξαιρετική αρωματική ευκρίνεια δίχως υψηλές εντάσεις.  Συνδυάζει στοιχεία, εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων φρούτων και ανοιξιάτικων ανθών, με νύξεις φρεσκοψημένων ξηρών καρπών. Ισορροπία και φρεσκάδα συνοδεύουν εξαιρετικά το δομικό του νεύρο.

ΧΑΡΤΗΣ

ΑΡΓΟΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ

GRAPES

AΣΥΡΤΙΚΟ 100%

ψαρι λευκο
λαχανικα λευκο
τυρι λευκο
χωρις κρεας
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.