Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η Formula 1 επεκτείνει τη συμφωνία με τον αφρώδη οίνο Ferrari έως το 2025

Η Ferrari Trento απέδειξε ότι έχει τη φόρμουλα της νίκης καθώς ανακοίνωσε ότι η αρχική τριετής συνεργασία της με το πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου επεκτάθηκε στα πέντε χρόνια.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Η συνεργασία, που ξεκίνησε το 2021, σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο ιταλικός αφρώδης οίνος εμφανίστηκε στο βάθρο της Formula 1. Ο παραγωγός με έδρα το Τρεντίνο ήταν σε θέση να επεκτείνει τη συμφωνία, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Matteo Lunelli να αποκαλύπτει: «Όταν ανακοινώσαμε αυτή τη συνεργασία το 2021, μιλήσαμε ότι όχι μόνο ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά και ένα σημείο εκκίνησης».

Ο Lunelli συνέχισε: «Σήμερα, μόλις ένα χρόνο αργότερα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή η συνεργασία αποκαλύφθηκε ως μια απίστευτη ευκαιρία για την επικοινωνία των αξιών μας σε ένα τεράστιο και ενθουσιώδες κοινό σε όλο τον κόσμο». Πράγματι, το 2021 η σωρευτική παγκόσμια τηλεθέαση για το άθλημα υπολογίστηκε σε 1,55 δισεκατομμύρια.

Το ξεκίνημα της Ferrari Trento έφερε επίσης στην κυκλοφορία περιορισμένης έκδοσης Formula 1 fizz, γιορτάζοντας σημαντικά Grand Prix, συμπεριλαμβανομένων των Silverstone και Monza.

Μια άλλη πρωτοβουλία ήταν η περιορισμένη έκδοση F1 Podium Jeroboam, ένα ακριβές αντίγραφο του μπουκαλιού των τριών λίτρων που δόθηκε στον νικητή οδηγό. Για όσους θέλουν να αποκτήσουν το πραγματικό μπουκάλι (ολοκληρώνεται με τις υπογραφές των τριών κορυφαίων δρομέων), δημοπρατούνται για φιλανθρωπικό σκοπό κάθε Σαββατοκύριακο αγώνα στην F1 Authentics.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Brandon Snow, γιόρτασε την επέκταση της συμφωνίας: «Είναι μια τεράστια απόδειξη για όλους όσους εμπλέκονται να ανακοινώνουν μια τόσο συναρπαστική παράταση μετά από μόλις μία πλήρη σεζόν στη συνεργασία και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να τους έχουμε παρόν στο σε κάθε βάθρο μέχρι το 2025».

Το 2022 σηματοδοτεί επίσης την 120η επέτειο της Ferrari Trento, ένα ορόσημο που συμπίπτει με την επίτευξη του οινοποιείου ως ουδέτερου άνθρακα.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν για δεύτερη χρονιά τον θεσμό των “Χρυσών Σκούφων”, την κορυφαία διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν...

REPORTS

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην Εθνική Δράση «Ανοικτές Πόρτες» στα Οινοποιεία της Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα το...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στις 20.00 στο The Met Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα γίνουν δοκιμές οίνων στα τύφλα.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

REPORTS

To Οινοποιείο Ιδαία με χαρά παρουσιάζει τις νέες ετικέτες των «ΙΔΑΙΑ CLASSICS» ενός λευκού και ενός ερυθρού, που αποτελούν την κλασική σειρά κρασιών του...

REPORTS

Το οικογενειακό οινοποιείο από την περιοχή Penedès της Ισπανίας, το ξακουστό Familia Torres ξαναπήρε την πρώτη θέση στην λίστα με το «Πιο Θαυμαστό Σήμα...

REPORTS

Οι λάτρεις του κρασιού της Βουργουνδίας μπορεί να έχουν περισσότερες επιλογές, αφού οι δύο τελευταίες σοδειές βοήθησαν στην αναπλήρωση των αποθεμάτων στα κελάρια των...