Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Εντυπωσίασε στην ProWein το εμβληματικό Κτήμα Μέγα Σπήλαιο

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η κορυφαία εμπορική έκθεση των επαγγελματιών του οίνου και των αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με παρόντες όλους τους εκπροσώπους του κλάδου και συνολικά 49.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Πιστοί στο ραντεβού τους, για 20 συνεχόμενα χρόνια και με ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία ήταν και φέτος η Cavino, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, αλλά και το εμβληματικό Κτήμα Μέγα Σπήλαιο.

Με δύο μεγάλα ξεχωριστά και με σύγχρονο σχεδιασμό περίπτερα, αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη ιδιωτική εμφάνιση και προβολή οίνων από την Ελλάδα στην έκθεση και έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Oι εκπρόσωποι της εταιρίας Cavino και οι οινολόγοι του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν κατά τη διάρκεια της Prowein εμπορικούς συνεργάτες και εκπροσώπους δικτύων από όλο τον κόσμο, γεγονός που προκύπτει από την επιτυχημένη παρουσία και διανομή που έχουν τα κρασιά σε 52 χώρες.

Εξαιρετικές κριτικές έλαβαν οι οίνοι του Κτήματος Μέγα Σπήλαιο, τόσο από τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρίας, όσο και από όλους εκείνους που θέλησαν να γνωρίσουν τον ελληνικό αμπελώνα και να «υιοθετήσουν εμπορικά» νέες προτάσεις. Από τα κρασιά ξεχώρισαν για μία ακόμη χρονιά η σειρά Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, τα CUVEE III, οι νέες ετικέτες Pinot Noir & Βιδιανό-Αηδάνι και το ολοκαίνουργιο Mystic, ένα νέο αφρώδες κρασί τύπου brut.

Σημαντική ήταν η παρουσίαση της εταιρίας Cavino για τη στρατηγική που ακολουθεί στο πλαίσιο της βιωσιμότητας με τα νέα πλάνα υποδομής και επενδύσεων για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της νέας υπερσύγχρονης μονάδας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, έργο που θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα τις τοπικές κοινωνίες διασφαλίζοντας τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε µικρή απόσταση από την Αθήνα, στις Ρίζες Αρκαδίας, βρίσκεται το Κτήµα Τσέλεπου. Εκεί µε την αδιάκοπη φροντίδα των περίπου 650 στρεµµάτων ιδιόκτητου αµπελώνα...

REPORTS

Με το ένα… πόδι στη Χαλκιδική και το άλλο στην Κρήτη και με γνώμονα την αειφορική παραγωγή ποιοτικών οίνων, μέσα από πολύ επιλεγμένες οινοποιήσεις,...

REPORTS

Με σήμα κατατεθέν τη μονοποικιλιακή μαλαγουζιά, το Κτήμα Γκιρλέμη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών στην περιοχή του Δομοκού. Η επιτυχία...

REPORTS

Το μέλλον των οινοποιήσιμων σταφυλιών βρίσκεται στις ανθεκτικές ποικιλίες και στην εργαλειοθήκη της τεχνολογίας.