Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συνέχεια σημαντικών διακρίσεων για την οινοποιία Tsantali

Τρία χρυσά και επτά μετάλλια στο σύνολο ήταν η συγκομιδή για την TSANTALI στην 22η διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου 2022.

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν το ποιοτικό δυναμικό, τόσο νέων ετικετών όπως η σειρά 1/3000 Limited Selection όσο και κλασικές αξίες από τις ξεχωριστές αμπελοοινικές περιοχές του Αγίου Όρους, της Ραψάνης και της Χαλκιδικής. Αναλυτικά:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΑΒΑΤΟΝ GOLD SELECTION 2015
  • KLIMA KLIMA ORGANIC CABERNET SAUVIGNON 2018
  • ΡΑΨΑΝΗ RESERVE 2016

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΡΑΨΑΝΗ GRANDE RESERVE 2014
  • 1/3000 LIMITED SELECTION ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2021

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • KLIMA KLIMA ORGANIC ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021
  • 1/3000 LIMITED SELECTION SAUVIGNON BLANC 2021

Με τον καλύτερο ροζέ οίνο του διαγωνισμού για το VERA ROSA 2021 και 5 ακόμη μετάλλια «έφυγε» από την Θεσσαλονίκη και το Οινοποιείο Στραταριδάκη, την εμπορική διανομή του οποίου σε Ελλάδα (εκτός Κρήτης) και εξωτερικό έχει αναλάβει η Οινοποιία TSANTALI. Ειδικότερα:

ΧΡΥΣΟ / ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • VERE ROSA 2021

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ 2017
  • ΑΣΠΡΑ ΧΑΡΑΚΙΑ 2021
  • ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ 2021

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

  • ΙΝΑΤΟΣ 2020
  • ΑΣΥΡΤΙΚΟ 2021

Όλοι τα διακριθέντα κρασιά και των δύο οινοποιείων είναι τρεχουσών εσοδειών που διατίθενται αυτή την περίοδο στην αγορά.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με απόφαση, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τροποποιείται η υπό στοιχεία Α.1102/27-07-2022 απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών που αφορά στον καθορισμό της διαδικασίας βεβαίωσης και είσπραξης...

REPORTS

Το μοναδικό «ταμπεραμέντο» της ποικιλίας ερυθρού σταφυλιού Νεγκόσκα «πρωταγωνιστεί στο φερώνυμο πεζοπορικό μονοπάτι στη Γουμένισσα, το οποίο, πλέον, έχει σηματοδοτημένη κυκλική διαδρομή μήκους 6,5...

REPORTS

Καθώς το παγκόσμιο εμπόριο συνεχίζει να εξελίσσεται, ο ρόλος των κόμβων επανεξαγωγής θα παραμείνει κεντρικός στον τρόπο με τον οποίο το κρασί φτάνει στους...

REPORTS

Μια πρωτοποριακή μελέτη από πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας αποκαλύπτει πως ο εμποτισμός τυριών με κρασί μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο τη γεύση τους αλλά και...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...

REPORTS

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της στους ιταλικούς αμπελώνες, παίζοντας κεντρικό ρόλο στον τρύγο του 2025 στις Tenute del Cerro.

REPORTS

Οι φόβοι για την απαγόρευση της μέτριας κατανάλωσης κρασιού υποχωρούν: το προσχέδιο του ΠΟΥ, που παρουσιάστηκε στον ΟΗΕ παρουσιάζει ένα ψήφισμα για το αλκοόλ...

REPORTS

O τουρισµός στη χώρα µας ανεβαίνει αλλά η κατανάλωση του κρασιού πέφτει. Μετά τη µείωση της ζήτησης στα κόκκινα κρασιά, το περασµένο καλοκαίρι παρατηρήθηκε...