Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα οινοποιεία της Κεφαλονιάς συναντιούνται για μια ροζέ βραδιά

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα έξι οινοποιεία του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσκαλούν το κοινό σε μια ξεχωριστή δοκιμή αφιερωμένη στα ροζέ κρασιά του νησιού.

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, στις 20:00, στον ιστορικό Κήπο Napier στο Αργοστόλι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ροζέ ετικέτες από όλα τα οινοποιεία του Συνδέσμου και να συνομιλήσουν με τους ίδιους τους παραγωγούς. Μια ανοιχτή γευστική εμπειρία που αναδεικνύει τη δυναμική και την ταυτότητα των ροζέ οίνων της Κεφαλονιάς.

Η είσοδος είναι 3€ και περιλαμβάνει ποτήρι γευσιγνωσίας, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να κρατήσουν ως αναμνηστικό. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Συμμετέχουν τα οινοποιεία:

Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Petrakopoulos Wines, Sarris Winery, Sclavos Wines

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Τοποθεσία: Κήπος Napier, Αργοστόλι
Ημερομηνία: Παρασκευή 1 Αυγούστου
Ώρα: 20:00 – 23:00
Είσοδος: 3€, με ποτήρι γευσιγνωσίας

Χορηγοί Επικοινωνίας:

eKefalonia, Kefalonia Press, Kefalonitis, Kefalonia Status, Kefalonia Life

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με το Fendt e100 Vario η Fendt παρουσίασε ένα ευέλικτο µικρών διαστάσεων ηλεκτρικό τρακτέρ ειδικά σχεδιασµένο για να δουλεύει άνετα, αθόρυβα, αλλά και «πράσινα»...

REPORTS

Οι ευρωπαϊκές εξαγωγές κρασιού προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ το 2024, αλλά τα νούμερα κρύβουν μια πολύπλοκη και δύσκολη πραγματικότητα για...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...