Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οινικά διαμάντια στο «Warehouse 10»

Παλιές σοδειές και ειδικές οινοποιήσεις του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Προσβάσιµη είναι η νέα διαδικτυακή αποθήκη του Κτήµατος Κυρ-Γιάννη «WH10», µέσα από την οποία ο οινοποιός Στέλλιος Μπουτάρης θα µοιράζεται αγαπηµένες και σπάνιες ετικέτες, µε τους φίλους του κρασιού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Μερικές φορές το χρόνο, θα τοποθετώ στην αποθήκη παλιές σοδειές του Κτήματος, καθώς και ιδιαίτερες, ακυκλοφόρητες ετικέτες. Έτσι, θα μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας κάποια από τα διαμαντάκια που κρύβουμε στην αποθήκη μας!» σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης

 

Προσβάσιµη είναι η νέα διαδικτυακή αποθήκη του Κτήµατος Κυρ-Γιάννη «WH10», µέσα από την οποία ο οινοποιός Στέλλιος Μπουτάρης θα µοιράζεται αγαπηµένες και σπάνιες ετικέτες, µε τους φίλους του κρασιού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή µου αποθήκη, το Warehouse10.gr, που δηµιουργήθηκε για να µοιράζοµαι µαζί σας κρασιά ιδιαίτερης σηµασίας για µένα. Μερικές φορές το χρόνο, θα τοποθετώ στην αποθήκη παλιές σοδειές του Κτήµατος Κυρ Γιάννη, καθώς και ιδιαίτερες, ακυκλοφόρητες ετικέτες. Έτσι, θα µπορέσω να µοιραστώ µαζί σας κάποια από τα διαµαντάκια που κρύβουµε στην αποθήκη µας!» σηµειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης.

Η αποθήκη «10» του Κτήµατος Κυρ-Γιάννη χτίστηκε το 1994 στο Γιαννακοχώρι.  Σύντοµα, γίνεται ο χώρος φιλοξενίας των δρύινων βαρελιών στα οποία το Ξινόµαυρο, το Merlot, το Syrah κι άλλες ποικιλίες του Κτήµατος, ωριµάζουν δίνοντας τον καλύτερο αρωµατικό και γευστικό τους χαρακτήρα.

Στα χρόνια που ακολουθούν, από την αποθήκη «10» περνούν όλες οι οινικές δηµιουργίες του Κτήµατος, έτοιµα και ηµιέτοιµα προϊόντα. Το 2016 τα βαρέλια µετακοµίζουν στο νέο, υπόγειο κελάρι καθώς η αποθήκη αδυνατεί να καλύψει τις ολοένα αυξανόµενες ανάγκες του οινοποιείου.

 

Η ψηφιακή αναβίωση

Τρία χρόνια αργότερα η αποθήκη «10» αναβιώνει ψηφιακά. Μέσω της πλατφόρµας «WAREHOUSE 10» δίνεται η αποκλειστική πρόσβαση σε φίλους του κρασιού και της Κυρ-Γιάννη, σε µοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως παλιές σοδειές – ορόσηµα, ακυκλοφόρητες ετικέτες, εκδηλώσεις και ξεχωριστές οινικές αναζητήσεις.

KIR_YIANNI-opt

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Καθώς το παγκόσμιο εμπόριο συνεχίζει να εξελίσσεται, ο ρόλος των κόμβων επανεξαγωγής θα παραμείνει κεντρικός στον τρόπο με τον οποίο το κρασί φτάνει στους...

REPORTS

Μια πρωτοποριακή μελέτη από πανεπιστήμια της Καλιφόρνιας αποκαλύπτει πως ο εμποτισμός τυριών με κρασί μπορεί να μεταμορφώσει όχι μόνο τη γεύση τους αλλά και...

REPORTS

Το δελτίο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει ότι το αμπέλι βρίσκεται στο στάδιο ωρίμανσης και συγκομιδής, κυρίως για τις πρώιμες επιτραπέζιες ποικιλίες....

REPORTS

Στην περιοχή Charente της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ένας αμπελουργός πήρε τη δύσκολη απόφαση να ξεριζώσει μέρος του αμπελώνα του, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...

REPORTS

Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου, καθώς δύο από τα πιο εμβληματικά παλαιωμένα γλυκά κρασιά του, το Samos Anthemis 2019...

REPORTS

Οι φόβοι για την απαγόρευση της μέτριας κατανάλωσης κρασιού υποχωρούν: το προσχέδιο του ΠΟΥ, που παρουσιάστηκε στον ΟΗΕ παρουσιάζει ένα ψήφισμα για το αλκοόλ...

REPORTS

Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της στους ιταλικούς αμπελώνες, παίζοντας κεντρικό ρόλο στον τρύγο του 2025 στις Tenute del Cerro.