Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών έρχεται διαδικτυακά

Η Digital FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου 2021, μέσω μίας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί

Αποτελεί τη µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 75.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η FOOD EXPO Digital, θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με περισσότερους από 30.000 σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές, οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή online chat.

Παράλληλα, μέσα από τη digital πλατφόρμα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαία brands του κλάδου τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021.

Η επόμενη FOOD EXPO με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Expo, όπου πλέον η οικονομική και κοινωνική ζωή θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα.

Η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την FOOD EXPO Digital 2021 βρίσκεται  ΕΔΩ!
Εγγραφή ως Επισκέπτης ΕΔΩ!

Πηγή seaop.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή με χαρές, χορούς, γέλια και φαγοπότι. Τα φαγητά που απλώνονται στο τραπέζι της Λαμπρής ποικίλουν από περιοχή...

REPORTS

Σημαντική μείωση στις εισαγωγές κρασιού κατέγραψε η Ελβετία το 2024, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global (IHS). Η χώρα εισήγαγε κρασί συνολικής αξίας 1,177...

REPORTS

Ο ισπανικός αμπελοοινικός τομέας διέσχισε μια χρονιά μεγάλων αντιθέσεων το 2024, η οποία χαρακτηρίστηκε από μειωμένους όγκους, ανθεκτικές αξίες εξαγωγών, αυξανόμενη εξάρτηση από τις...

REPORTS

Η χρήση καλλιεργειών κάλυψης στους αμπελώνες αποτελεί ολοένα και πιο διαδεδομένη πρακτική στο πλαίσιο της βιώσιμης γεωργίας. Αυτές οι καλλιέργειες, που εγκαθίστανται ανάμεσα στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Σε μόλις 226 εκατ. εκατόλιτρα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2024 (-5% έναντι 2023), νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στην χαμηλότερη τιμή της...