Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το άρωμα του σαμιώτικου μοσχάτου κατέκλεισε το «Οινόραμα» 2023

«Μύρισε» σαμιώτικο μοσχάτο και τη φετινή χρονιά στο «Οινόραμα», τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, στην οποία σημειώθηκε το αδιαχώρητο…

Ο Συνεταιρισμός με τα στελέχη του δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη πιο σημαντική έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, που διοργανώθηκε 4 έως και 6 Μαρτίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο. Από το Stand 73 της «μπλε αίθουσας», εκεί που εξαπλωνόταν η ευωδιά του σαμιώτικου μοσχάτου από τις καλαίσθητες φιάλες των ξηρών, ημίξηρων και γλυκών κρασιών του Συνεταιρισμού Σάμου, πέρασε πλήθος κόσμου, διακεκριμένοι sommelier και οινολάτρες, δημοσιογράφοι οίνου και άνθρωποι του οινικού χώρου. Τις θετικότερες εντυπώσεις για τη νέα τους ετικέτα, προκάλεσαν οι ονομαστές «Ψηλές Κορφές» που δικαίως έχουν καταξιωθεί στο καταναλωτικό κοινό πανελληνίως.

Με πρωταγωνιστή το ποιοτικό ελληνικό κρασί και τους ανθρώπους του, το Οινόραμα είναι από το 1994 η ετήσια συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου της χώρας και όσων πραγματικά αγαπούν το ποιοτικό ελληνικό κρασί!

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Ένας Κινέζος απατεώνας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αφού συνελήφθη με 786 μπουκάλια πλαστού κρασιού που έφεραν αναγνωρισμένες ετικέτες όπως το Petrus.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέδριο ιδιαίτερης σημασίας για τον αμπελοοινικό κλάδο της χώρας, διοργανώνουν από κοινού ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και η Εθνική Διεπαγγελματική...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα,...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το 1955, η Σταυρούλα Κουράκου είχε γράψει στο «Ο οίνος, µια αιώνια θεότητα για την Ελλάδα»: «Η αµπελουργία είναι στενά δεµένη µε την κίνηση...

REPORTS

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εφεξής, λίγο πριν από τον ετήσιο εορτασμό του θεσμού των «Ανοικτών Πορτών», στα οινοποιεία της χώρας, όσοι αγαπούν τη Γουμένισσα,...

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.