Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η British Airways διόρισε MW για να βελτιώσει την εμπειρία των ταξιδιών

Η British Airways διόρισε έναν Master of Wine πλήρους απασχόλησης, τον Tim Jackson MW, για να βελτιώσει την premium εμπειρία για τους πελάτες της τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Ο Master of Wine της British Airways θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην επιλογή και τη δοκιμή πιθανών νέων κρασιών, την επιμέλεια περιγραφών μενού, την ανάπτυξη της ευρύτερης στρατηγικής ποτών της αεροπορικής εταιρείας και την προμήθεια μιας ποικιλίας κρασιών από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν οι πελάτες.

Εκτός από την προσεκτική επιλογή εκλεκτών κρασιών και αφρωδών επιλογών, ο Master of Wine θα ηγηθεί της επιλογής του χαρτοφυλακίου ποτών της αεροπορικής εταιρείας στα σαλόνια και στο αεροπλάνο. Αυτό περιλαμβάνει την υπεράσπιση των καλύτερων βρετανικών μπύρας, την προώθηση των κλασικών τζιν και την ανάπτυξη καινοτόμων εναλλακτικών μη αλκοολούχων ποτών. Ένα μεγάλο μέρος του ρόλου θα περιλαμβάνει επίσης μια διαρκή εστίαση στη συνεκτίμηση των διαφορών στις γεύσεις, καθώς και στις αλλαγές γεύσης και δομής των ποτών σε υψόμετρο.

Επιπρόσθετα, η Sajida Ismail, Διευθύντρια Ενσωματωμένης Εμπειρίας στη British Airways, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Tim στην British Airways. Οι γνώσεις και η τεχνογνωσία του διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στις προσπάθειές μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την premium εμπειρία που αναζητούν οι πελάτες μας όταν πετούν μαζί μας και προσφέρουν προϊόντα που οι συνάδελφοί μας είναι περήφανοι να εξυπηρετούν.

Ο Tim Jackson, Master of Wine της British Airways, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι το πρώτο άτομο που παίρνει αυτή τη θέση στη British Airways. Ως άπληστος ταξιδιώτης, έχω δοκιμάσει κρασί από όλες τις γωνιές του πλανήτη, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Χιλή, οπότε ελπίζω η αγάπη μου για τα ταξίδια, μαζί με την εμπειρία και τις γνώσεις μου για το κρασί, να κάνουν θετική διαφορά στην premium εμπειρία που προσφέρουμε οι πελάτες μας.»

Ο Tim έχει ήδη εισαγάγει νέα κρασιά Sauvignon Blanc και Pinot Noir στις premium καμπίνες της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Dog Point Sauvignon Blanc στο First και Grove Mill Sauvignon Blanc στο Club World, αμφότερα από το Marlborough της Νέας Ζηλανδίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε μια ειδική επιλογή Μπορντό για την εορταστική περίοδο, γιορτάζοντας τον τρύγο του 2010 και από τις δύο πλευρές του Μπορντό, που περιλαμβάνει το Château Haut-Batailley και το Clos de l’Oratoire. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν οποιοδήποτε από αυτά τα κρασιά τον Δεκέμβριο.

Ενώ, από τον Ιανουάριο του 2023, η British Airways θα εισάγει επίσης μια στρατηγική επιλογής κρασιού στο First and Club World, παρουσιάζοντας διαφορετικούς προορισμούς σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας που παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας. Η αεροπορική εταιρεία θα αναδεικνύει έναν προορισμό κάθε φορά, για να γιορτάσει από πού προέρχονται τα κρασιά και το παγκόσμιο δίκτυο στο οποίο πετά η αεροπορική εταιρεία. Αυτό βασίζεται στα συνεχιζόμενα σχέδια της British Airways να φέρει μια μεγάλη γκάμα κρασιών από όλο τον κόσμο για να απολαμβάνουν οι πελάτες της στην άνεση του καθίσματος τους.

Το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική θα είναι το πρώτο επίκεντρο της αεροπορικής εταιρείας, με νέες προσφορές κρασιών, όπως το Renaissance Chenin Blanc του Radford Dale από παλιά αμπέλια στο Stellenbosch, καθώς και το σημείο αναφοράς Swartland Syrah των Andrea και Chris Mullineux από το Οινοποιείο της Χρονιάς της Νότιας Αφρικής.

Αυτό το ραντεβού αποτελεί μέρος της ευρύτερης δέσμευσης της αεροπορικής εταιρείας να συνεχίσει να αναβαθμίζει την πρόταση προϊόντων της για τους πελάτες της. Η British Airways εφάρμοσε βελτιωμένες υπηρεσίες στις καμπίνες First, World Traveler Plus, World Traveler και Club Europe νωρίτερα φέτος και πρόσφατα κυκλοφόρησε ξανά την εμπειρία φαγητού σε στυλ μπρασερί Club World, με νέα εποχικά μενού που υπερασπίζονται τα καλύτερα φαγητά της βρετανικής κουζίνας.

 

ΠΗΓΗ: traveldailynews.com

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει... και μπορεί ο πρωταγωνιστής της ημέρας να είναι ο οβελίας, παρόλα αυτά μία σειρά από συνταγές της μεσογειακής...

REPORTS

Το Κτήμα Γεροβασιλείου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξει την τοπική κοινωνία, βραβεύει για τέταρτη χρονιά τους αριστεύσαντες τελειόφοιτους μαθητές...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.