Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το κτήμα Georges Duboeuf βρίσκεται εν αναμονή του Beaujolais Nouveau 2024

Καθώς η προσμονή και ο ενθουσιασμός αυξάνεται ενόψει της Ημέρας Beaujolais Nouveau, στις 21 Νοεμβρίου, το κτήμα Georges Duboeuf βρίσκεται εν αναμονή της αποκάλυψης του Beaujolais Nouveau 2024, ένα κρασί επίκαιρο και διαχρονικό.

Η ομάδα του κτήματος Georges Duboeuf, υπέρμαχος του Beaujolais, διαλέγει με το χέρι υψηλής ποιότητας Gamay από αμπέλια ηλικίας 20+ ετών σε όλη την περιοχή και χρησιμοποιεί την κλασική τεχνική ανθρακικής εκχύλισης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζωντανό, προσιτό και νόστιμο κρασί. Η εσοδεία του 2024 δεν αποτελεί εξαίρεση έχει αξιοσημείωτη ποιότητα και εμφανίζει ένα λαμπερό λαμπερό ρουμπινί χρώμα.

Με την εσοδεία 2024, όλοι στο κτήμα Georges Duboeuf είναι ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουν την επιτυχημένη εκστρατεία που ξεκίνησε πέρυσι: Georges Duboeuf Beaujolais Nouveau It Never Gets Old. Η καμπάνια τιμά τον εορταστικό χαρακτήρα του κρασιού και τονίζει πώς η αναμενόμενη ετήσια κυκλοφορία παραμένει μια χαρούμενη γιορτή σε όλο τον κόσμο. Το Georges Dubœuf Beaujolais Nouveau κυκλοφορεί πάντα την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου μετά τον τρύγο και προορίζεται να απολαμβάνεται στα νιάτα του, δεν παλιώνει ποτέ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την καμπάνια μας «It Never Gets Old» για να προσεγγίσουμε περισσότερους καταναλωτές από ποτέ μέσω συνεργασιών με δημιουργούς περιεχομένου, δώρων και διευρυμένων πρωτοβουλιών πωλήσεων σε όλες τις ΗΠΑ», αναφέρει ο Steve Kreps Jr. luxury brand manager της Quintessential, εισαγωγέα του Georges Duboeuf στις ΗΠΑ.

«Το Beaujolais Nouveau είναι ο εορτασμός του τρύγου με καλό φαγητό, καλή μουσική και καλή παρέα. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το αληθινό πνεύμα αυτού του κρασιού, κάνοντάς το προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», τόνισε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: winebusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...