Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το WSPC χαρίζει γευστική δοκιμή με κρασιά από το φημισμένο Chateau Angelus

Μεγάλο διαγωνισμό για σπουδαστές και απόφοιτους Diploma διοργανώνει το WSPC την επόμενη Τρίτη 25 Μαΐου 2021, στη 13:00. Πόσο καλά ξέρεις το Chateau Angelus; Ένας τυχερός θα κερδίσει συμμετοχή σε σπάνια γευστική δοκιμή μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Chateau Angelus, κυρία Anna Tkachenko-Marie, μια ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW.

To Chateau Angelus είναι ένα από τα πιο φημισμένα, ποιοτικά και ακριβά κρασιά του Bordeaux, άρα και ολόκληρου του πλανήτη.

Το WSPC σας δίνει τη δυνατότητα να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής σε μια σπάνια γευστική δοκιμή, που θα γίνει διαδικτυακά, την επόμενη Τρίτη 25 Μαΐου 2021, στη 13:00, μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Chateau Angelus, κυρία Anna Tkachenko-Marie, μια ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών και τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη ΜW.

Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά.

Οι μόνες 2 προϋποθέσεις είναι να απαντήσετε σωστά σε 5 απλές ερωτήσεις και να παρευρεθείτε στη διαδικτυακή εκδήλωση.

Η γευσιγνωσία θα συνοδεύεται με ένα tasting kit που θα περιλαμβάνει 5 wine tubes των 100 ml, με τα παρακάτω:
Carillon d’ Angelus 2016
Chateau Angelus 2017
Chateau Angelus 2016
Chateau Angelus 2012
Chateau Angelus 2011

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Παρασκευή 21 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ.

Αφορά μόνο σπουδαστές και απόφοιτους του WSET Level 4 Diploma in Wines.

Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται, παραμένουν αυστηρώς ανώνυμα και εμπιστευτικά, στη διάθεση αποκλειστικά της ομάδας που αναλαμβάνει τη στατιστική επεξεργασία και ανάλυσή τους.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα του WSPC στο Facebook https://www.facebook.com/WSPC.Education

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο παρακάτω link: https://mailchi.mp/f53895ad5a95/update-chateau-angelus-diploma?e=8e9413a6e7

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...