Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Παράγκα Revolution, η επετειακή έκδοση για το ‘21 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί “Παράγκα” στην Ελληνική αγορά.

Σήμερα, η “Παράγκα Κυρ-Γιάννη” έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ένα brand, το οποίο εισήγαγε το Ελληνικό ποιοτικό κρασί στο τραπέζι του καταναλωτή και παραμένει η “καθημερινή του πολυτέλεια.

Το 2021, η «Παράγκα» κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. Ένα γεγονός που συμπίπτει με μια χρονιά ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα, την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Με αυτή την αφορμή, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων των φίλων καταναλωτών που επιλέγουν την “Παράγκα” όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί “Παράγκα Revolution” εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από αμπελώνες του Αμυνταίου. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή.

Το επετειακό κρασί “Παράγκα Revolution” θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία από τα τέλη Δεκέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες www.kiryianni.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

REPORTS

Μια πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση, υπό την καθοδήγηση της Δρ. Νίκης Μαραγκού και συνεργατών από το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Aarhus University...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Η έκθεση «European Wine Market Report 2024» παρουσίασε το 2024 ως µια χρονιά µε άνευ προηγουµένου δυσκολίες για τον ευρωπαϊκό αµπελοοινικό τοµέα, λόγω µιας...

REPORTS

Σταφύλια υψηλής ποιότητας σε όλο το εύρος των αμπελουργικών περιοχών της χώρας προοιωνίζει ο φετινός τρύγος, με τη συγκομιδή για τις πρώιμες ποικιλίες να...