Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο οίκος Laurent-Perrier φέρνει νέα σχεδίαση από μπαμπού για το ροζέ cuvée

Η εντυπωσιακή σχεδίαση για την τελευταία περιορισμένης έκδοσης ρόμπα cuvée ροζέ της Laurent-Perrier εμπνέεται από τη χλωρίδα της ζούγκλας.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Η σχεδίαση από μπαμπού, κατασκευασμένη από σμάλτο, είναι αποσπώμενη και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για μελλοντικά μπουκάλια. Είναι το πέμπτο κρασί περιορισμένης έκδοσης που έχει αποκαλύψει ο οίκος από το 2016, τα προηγούμενα σχέδια περιλαμβάνουν ένα που απεικονίζει πεταλούδες και ένα άλλο με τα αρχικά του οίκου.

Το μοτίβο μπαμπού προορίζεται να συμβολίσει τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος και, παρόλο που δεν υπάρχουν τα γνωστά πάντα που τρώνε μπαμπού στο Montagne de Reims ή στο Bouzy, αντιπροσωπεύει επίσης το οικοσύστημα των αμπελώνων του Laurent-Perrier.

Όσο για το τι υπάρχει μέσα στο επιχρυσωμένο εξωτερικό κλουβί, το Cuvée Rosé από το 1968 είναι κατασκευασμένο από 100% Pinot Noir το οποίο, μέσω ψυχρής διαβροχής, προσδίδει τη χαρακτηριστική ροζ απόχρωση και τα αρώματα του βατόμουρου, της φράουλας και του κόκκινου κερασιού. Έχει παλαιώσει τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ο διευθυντής του οίκου Laurent-Perrier στο Ηνωμένο Βασίλειο, Daniel Brennan, δήλωσε: «Η σαμπάνια Laurent-Perrier είναι γνωστή για περισσότερα από 50 χρόνια ως ένας οικογενειακός οίκος σαμπάνιας αφιερωμένος στη βιωσιμότητα, παρέχοντας ένα εμβληματικό σέρβις για όλες τις περιστάσεις. Με το καινοτόμο περίβλημα από σμάλτο, η σαμπάνια Laurent-Perrier έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις της σαμπάνιας φέρνοντας το νέο λανσάρισμα της σχεδίασης Bamboo και είναι περήφανη που επαναφέρει το λατρεμένο και νόστιμο Cuvée Rosé.

Εκτός από το off-trade, η σαμπάνια θα είναι επίσης διαθέσιμη στην «ζούγκλα» του Kensington Gardens Bar στο Royal Albert Hall. Για κάθε Cuvée Rosé που αγοράζεται, 1 λίρα δωρίζεται απευθείας στην Plantlife, έναν οργανισμό που εστιάζει στη διαρκή θετική αλλαγή για τα αγριολούλουδα, τα φυτά και τους μύκητες.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

REPORTS

Ο οινοτουρισμός δεν είναι πια ένα niche χόμπι για μυημένους. Είναι ένας από τους πιο ζωντανούς τρόπους να γνωρίσεις έναν τόπο: από το χώμα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το επώνυμο ελληνικό κρασί αλλάζει… μονοπάτι για να μπορέσει να συναντήσει τους ολοένα και περισσότερους φίλους του στην εγχώρια αγορά, απέραντο το δυναμικό γηγενών...

REPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην ΚΕΟΣΟΕ το χρονοδιάγραμμα των επόμενων διαδικασιώνπου αφορούν το Μέτρο 23 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη ρευστότητας στους γεωργούς που έχουν πληγεί...

REPORTS

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025, ανοίγοντας τις πόρτες...

REPORTS

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου τις προτάσεις της στο Συμβούλιο για την υπογραφή και τη σύναψη της Συμφωνίας Εταιρικής Σχέσης ΕΕ-Mercosur...