Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το οινοποιείο Balfour διπλασιάζει την παραγωγή σε ένα εκατομμύριο φιάλες

Η Balfour Winery, με έδρα το Κεντ, ανακοίνωσε σχέδια για διπλασιασμό της παραγωγής σε ένα εκατομμύριο φιάλες ετησίως τα επόμενα πέντε χρόνια, διορίζοντας νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να βοηθήσει τους αναπτυξιακούς της στόχους.

Η Balfour αποκάλυψε σχέδια για διπλασιασμό της παραγωγής σε ένα εκατομμύριο μπουκάλια ετησίως στο κτήμα Hush Heath των 400 στρεμμάτων (162 εκταρίων) στο Κεντ. Τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια καλλιεργητών τόσο στο Κεντ όσο και στο Έσσεξ θα υποστηρίξουν αυτά τα σχέδια ανάπτυξης.

Το οινοποιείο με έδρα το Κεντ ανακοίνωσε δύο νέες προσλήψεις ως μέρος του επόμενου κεφαλαίου του μετά από μια περίοδο ισχυρής ανάπτυξης.

Ο Adam Williams, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Balfour το 2017 ως διευθυντής πωλήσεων, προήχθη σε γενικό διευθυντή. Θα συνεχίσει να επιβλέπει τη στρατηγική πωλήσεων και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο Jack Merrylees, στο παρελθόν από τη Majestic Wine, έχει ενταχθεί ως διευθυντής μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων του παραγωγού. Ο Merrylees εντάχθηκε στην Balfour μετά από μια εντεκάχρονη θητεία στη Majestic, όπου έγινε πτυχιούχος ασκούμενος το 2012. Η πιο πρόσφατη θέση του ήταν ως υπεύθυνος περιεχομένου, επωνυμίας και δημοσίων σχέσεων. Η Merrylees θα αναλάβει την ευθύνη για την προώθηση της ανάπτυξης και του ενδιαφέροντος στις μάρκες Balfour, καθώς και για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών στο οινοποιείο που βρίσκεται λίγο έξω από το Staplehurst.

Οι Williams και Merrylees αποτελούν μέρος ενός νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τον Fergus Elias, επικεφαλής οινοποιό, και τη Sarah Easton, εμπορική διευθύντρια.

Το 20χρονο οινοποιείο λειτουργεί επίσης ένα δίκτυο δέκα μπαρ και παμπ με δωμάτια boutique ξενοδοχείων σε όλη τη Νοτιοανατολική, το Λονδίνο και το Cotswolds. Η Balfour διατηρεί επίσης ένα σκέλος μπύρας και μηλίτη της επιχείρησής της που ονομάζεται Jake’s Drinks.

Τέλος, ο Williams μίλησε τον Δεκέμβριο για τα σχέδια της Balfour να καλλιεργήσει τη μπύρα και τον μηλίτη «χέρι με χέρι» με σχέδια να επεκτείνει την παραγωγή κρασιού του αγγλικού οινοποιείου τα επόμενα χρόνια. Το οινοποιείο με έδρα το Κεντ διόρισε τη Shelley Harris, πρώην Chapel Down, να ηγηθεί των πωλήσεων μπύρας και μηλίτη. το πρώτο βήμα στα σχέδια για την ανάπτυξη του βραχίονα της επιχείρησης Jake’s Drinks.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...