Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Η British Airways αναζητά να προσλάβει Master of Wine για να βελτιώσει τις οινικές της επιλογές

Η αεροπορική εταιρεία British Airways αναζητά έναν Master of Wine για να βοηθήσει εκ νέου στην διαμόρφωση των οινικών επιλογών της, οι οποίες είχαν αρχίσει να σημειώνουν καθοδική πορεία.

του Ζήση Πανάγου

Μέχρι το 2010, η British Airways (BA) απασχολούσε τον Jancis Robinson, μεταξύ άλλων για να επιλέξει τα κρασιά που θα ήταν διαθέσιμα στις πτήσεις της. Ωστόσο, ο αερομεταφορέας επέλεξε να διορίσει έναν αποκλειστικό ειδικό για κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες θέσεων στις καμπίνες των αεροσκαφών, με τον Robinson να παραιτείται στην συνέχεια.

Τώρα, τα σημάδια δείχνουν ότι η BA είναι έτοιμη να πάρει ξανά στα σοβαρά την λίστα με τα κρασιά που προσφέρει στις πτήσεις, μετά από δημοσίευμα της Daily Mail που ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία θέλει να προσλάβει έναν Master of Wine για να αναθεωρήσει τις οινικές επιλογές της.

Αν και πρέπει να ειπωθεί ότι η ίδια η αεροπορική εταιρεία δήλωσε, όπως αναφέρει η Mail, ότι αναζητούν ένα «παθιασμένο άτομο με ισχυρή γνώση όλων των κατηγοριών ποτών, αλλά ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο κομμάτι του κρασιού», κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι επιδιώκουν συγκεκριμένα να προσλάβει ένα MW.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 418 MW που εδρεύουν σε 30 διαφορετικές χώρες, με 13 νέα μέλη να καλωσορίζονται επίσημα σε τελετή στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

 

thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μια Μαλαγουζιά που έχει δηµιουργηθεί για να εξελίσσεται στο χρόνο, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τον γαστρονοµικό χαρακτήρα της.

REPORTS

Μια δημοπρασία υψηλού προφίλ με εκατοντάδες κρασιά παγκόσμιας κλάσης από το κελάρι του εστιατορίου Le Gavroche προσέφερε κέρδη ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών.

REPORTS

Στη Σαντορίνη δεν χορταίνει το μάτι από τα απίστευτα ειδυλλιακά τοπία αλλά και ο ουρανίσκος από τους οινικούς θησαυρούς, που αποκαλύπτει διαρκώς το νησί....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...