Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Just a sec, η νέα πρόταση για ροζέ από την Οινοποιία Μπουτάρη

Η Οινοποιία Μπουτάρη, με μακρά παράδοση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οίνων, επαναλανσάρει με υπερηφάνεια 2 εμβληματικές ετικέτες, το Rose Demi Sec και το Rose Sec.

Η ανανέωση αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην ετικέτα και την εμφάνιση της φιάλης, αλλά αντιπροσωπεύει και την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και την προσαρμογή στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Οι 2 ετικέτες απευθύνονται στους λάτρεις των φρέσκων ροζέ κρασιών, η μεν demi-sec για εκείνους που αγαπούν τα ημίξηρα ενώ η sec για εκείνους που αγαπούν το ανοικτόχρωμο ροζέ ξηρό κρασί.

Με στόχο να προσδώσουν στα προϊόντα τους μια πιο νεανική και μοντέρνα εικόνα, οι νέες φιάλες είναι σχεδιασμένες για να προσελκύουν ένα ευρύτερο και πιο δυναμικό κοινό που αναζητά ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα διατηρούν την εξαιρετική ποιότητα και την μοναδική γεύση που χαρακτηρίζει τα κρασιά της Οινοποιίας Μπουτάρη εδώ και δεκαετίες.  Το easy opening με βιδωτό καπάκι, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία για εύκολο άνοιγμα σε κάθε περίσταση κατανάλωσης.

Αυτή η κίνηση υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παραμένει επίκαιρη και ελκυστική για τους καταναλωτές, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά και προβάλλοντας τα προϊόντα της ως ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Παρασκευασμένα από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο, Syrah και Merlot από την περιοχή της Μακεδονίας, τα ανανεωμένα ροζέ  της οινοποιίας Μπουτάρη θα γίνουν το απόλυτο προσιτό ροζέ κρασί του καλοκαιριού.

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...